Sport

Mihai Stoica și-a ales noul favorit la FCSB: ”Rupe sala! Un fizic cum rar mi-a fost dat să văd!”

Cristian Ganea a fost ultimul transfer făcut de FCSB în această vară.
30.09.2023 | 23:23
Mihai Stoica sia ales noul favorit la FCSB Rupe sala Un fizic cum rar mia fost dat sa vad
Cristi Ganea, noul favorit al lui Mihai Stoica. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica are un nou favorit la FCSB. Ultimul transfer al verii l-a impresionat pe acesta prin modul în care se pregătește la antrenamente.

Mihai Stoica, impresionat de Cristi Ganea

Cristi Ganea, ajuns la 31 de ani, a ajuns la FCSB după ce s-a despărțit de Panathinaikos. Acesta a impresionat deja la liderul din SuperLigă.

ADVERTISEMENT

Cristi Ganea a apucat deja să debuteze la FCSB. El a jucat 78 de minute în meciul cu FC Bihor, din Cupa României. Jucătorul l-a impresionat pe Mihai Stoica.

Managerul general al vicecampioanei spune că acesta este la 50% din capacitatea fizică maximă, dar spune că acesta se antrenează foarte bine. Mihai Stoica spune chiar că acesta este un jucător care, din punct de vedere al pregătirii fizice, este văzut foarte rar.

ADVERTISEMENT

Ganea e la 50% cred. Asta ca să zic aşa o cifră, să mă aflu în treabă. Se antrenează foarte bine.  Rupe sala după ședințele de antrenamente. 

Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd. N-a jucat de un an şi chiar l-am întrebat cum se simte după meciul de la Oradea”,, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica i-a împărtășit părerea lui Gigi Becali, care a spus că noul jucător de la FCSB este foarte matur în joc. Patronul chiar l-a amenințat pe Radunovic că ar putea pierde locul de titular.

Mi-a plăcut foarte mult și Ganea. Jucător matur, cu experiență, nu pierde mingea deloc. A fost primul lui meci, a fost ce mă așteptam și va fi din ce în ce mai bun. 

ADVERTISEMENT

Radunovic prea era lejer. Bun jucător, dar nu avea niciun fel de emoții, era titular, n-avea treabă. Acum o să vedem. Va juca tot el, până intră Ganea în ritm, dar apoi nu vom ști cine va fi titular”, a spus recent Gigi Becali.

Ganea, după primul meci la FCSB

Cristi Ganea a vorbit după meciul cu FC Bihor, spunând că se bucură că a ajuns într-un colectiv ca cel de la FCSB. El spune că rivalitatea cu Risto Radunovic va fi benefică, pentru că amândoi pot crește.

”Mă bucur să fac parte din acest grup minunat, mi-am dorit de mulți ani să ajung aici. Au mai fost discuții și în trecut, mă bucur că s-au materializat într-un final. Mă bucur să fiu lângă voi, știu la ce echipă am venit. La cea mai mare echipă din țară.

Vrem să facem un sezon bun, vrem să fiți alături de noi și la meciul de luni să umplem stadionul și să luăm cele trei puncte.

Până la urmă suntem colegi, ne facem datoria, dar atât eu, cât și Radunovic vom ajuta echipa să îndeplinim obiectivul, contează să fim un grup și să câștigăm cele trei puncte”, a spus Cristi Ganea.

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.93 este cota pentru ”peste 2.5 goluri” la meciul FCSB – U Cluj.
ADVERTISEMENT