Sport

Mihai Stoica îi dă peste nas unui fost jucător de la FCSB: „Are o mare fractură de logică”

Mihai Stoica îi dă peste nas lui Valentin Cojocaru, fost jucător al FCSB-ului, despre care a spus că are o fractură de logică.
12.10.2023 | 22:45
Mihai Stoica ii da peste nas unui fost jucator de la FCSB Are o mare fractura de logica
Mihai Stoica îi dă peste nas unui fost jucător de la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul portar al vicecampioanei României este nemulțumit că nu a fost selecționat și el la naționala României, atacându-l pe Horațiu Moldovan, despre care a spus că a greșit într-un an mai mult decât el în toată cariera.

Mihai Stoica îi dă peste nas unui fost jucător de la FCSB

Mihai Stoica îi dă peste nas lui Valentin Cojocaru, fost jucător al FCSB-ului, care l-a atacat pe Horațiu Moldovan, fiind nemulțumit că nu a mai fost convocat la echipa națională a României:

ADVERTISEMENT

„A dat un comentariu ca și cum el a fost vreo 50 de meciuri la națională și acum l-au scos din poartă. Ce problemă poți tu să rezolvi la FRF? Ce probleme să rezolvi tu la Federație?

Are o mare fractură de logică. El crede că dacă a fost selecționat când era la Viitorul, trebuie să fie selecționat și acum. Dar între timp au apărut alți portari.

ADVERTISEMENT

Ca talie e ca Târnovanu, dar poate să fie vreodată în fața lui Târnovanu? Nu poate să vină un impresar la Edi Iordănescu să îi spună pe cine să ia la națională.

Moldovan a fost băgat la națională cu Kosovo și a apărat foarte bine. Resping total ideea de a interveni impresari la Edi Iordănescu, pentru că îl cunosc.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu poate să vină să influențeze un jucător în alegerea lui Edi Iordănescu. Este o greșeală!”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Ce a spus Valentin Cojocaru

Valentin Cojocaru este nemulțumit că nu a mai fost selecționat la echipa națională, atacându-l pe Horațiu Moldovan: „Nu-mi stă în caracter să vorbesc despre alți jucători, dar s-a ajuns prea departe. Pot spune fără lipsă de modestie că portarul echipei naționale a făcut mai multe greșeli în ultimul an decât am făcut eu în toată cariera.

ADVERTISEMENT

Mi se pare derutant că am fost selecționat la echipa națională când jucam la Viitorul, iar după ce am jucat la două echipe mai bune din campionate mai puternice nu am mai fost selecționat.

Nu am vorbit cu niciun selecționer de-a lungul timpului, dar dacă tot am adus vorba de selecția din perioada în care jucam la Viitorul, o altă întâmplare m-a pus pe gânduri.

Cu o seară înainte de a fi anunțat lotul final, antrenorul de portari Fane Preda m-a felicitat în urma conversației avute cu selecționerul pentru că urma sa fiu convocat. Spre surprinderea mea, a doua zi pe lista nu mă aflam eu, ci portarul de la FCSB din vremea aceea”,

„Mi-am dat seama că impresarul e un criteriu important și faptul că nu am semnat cu cineva din România a deranjat. În ultimii 4 ani, Daniel, impresarul meu, a fost un om important în ascensiunea mea ca fotbalist. Ne-am axat pe performanță și niciodată nu am pus accent pe partea financiară.

‘Coincidența’ a făcut că înaintea fiecărei convocări, au apărut articole negative despre mine care mă puneau într-o lumină proastă, articole apărute din senin cu scop bine definit. Consider că am fost și sunt o persoană diplomată care nu a dat niciodată curs articolelor apărute, deși probabil asta se aștepta. Dar, totuși, simt că a venit vremea să mă apar.

O întâmplare amuzantă a fost când vara trecută am fost la sediul FRF pentru a rezolva o problemă, iar mai multe persoane apropiate de echipa națională m-au întrebat cum este în Olanda, eu având la acel moment 20 de meciuri în Belgia și două convocări pe lista preliminară, asta fiind una din întâmplările care m-au pus pe gânduri”, a mai spus Valentin Cojocaru, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.40 este cota pentru „total goluri prima repriză: peste 0.5” la meciul FCSB – FC Voluntari