Sport

Mihai Stoica ironizează primul „11” al României cu Belarus: „Lui Edi poate îi place Rapidul”

Mihai Stoica a ironizat primul „11” al României pentru meciul cu Belarus, comentând decizia de a-l titulariza pe Denis Drăguș.
12.10.2023 | 21:17
Mihai Stoica ironizeaza primul 11 al Romaniei cu Belarus Lui Edi poate ii place Rapidul
Mihai Stoica ironizează primul „11” al României cu Belarus. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României consideră că Florinel Coman ar fi putut să fie titular în meciul cu Belarus, însă nu îi reproșează alegerea selecționerului Edi Iordănescu. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate echipa de start a României pentru meciul cu Belarus.

Mihai Stoica ironizează primul „11” al României cu Belarus

Mihai Stoica a ironizat echipa de start a României, mai precis titularizarea lui Denis Drăguș pentru meciul cu Belarus, în timp ce Florinel Coman a fost lăsat pe banca de rezervă.

ADVERTISEMENT

„Mă surprinde că nu joacă titular Florinel Coman, pentru că forma îl recomanda. Dar asta este opțiunea selecționerului, nu o comentez și nu este un reproș din partea noastră. 

Olaru nu mă surprinde! Olaru nu a jucat deloc, el a prins minute la ultimele meciuri. Drăguș e într-o formă extraordinară, marchează în campionatul Turciei, un campionat dificil”, a spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Lui Edi îi place mult Drăguș!”

„Lui Edi îi place mult Drăguș, acum că l-a propus la Rapid, poate că îi place Drăguș, poate că îi place echipa. Mă refer că poate îi place mediul de la Rapid, în care să se dezvolte jucătorul, să găsească farmecul vieții.

Îi surprinde pe Belarus, probabil că Belarus a studiat echipa națională a României cu Coman acolo, nu cu Drăguș”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a glumit și pe baza terenului dificil pe care se va disputa meciul de la Budapesta, de pe arena lui Ujpest: „Până să apară ciupercile, au fost bacteriile mai întâi!”.

Mihai Stoica a vorbit și despre victoria României U20 împotriva Angliei U20, scor 2-0, spunând că victoria nu este relevantă: Nu este relevantă victoria. Trebuie să ne uităm și cine au fost adversarii, pentru că ei nu spun chiar nimic.

ADVERTISEMENT

Portarul lor a primit trei goluri în ultimul meci în marele meci Colchester-Morecambe. Nu contează că joci la U23, pentru că nu are nicio legătură echipa U23 cu echipa mare. La U21 și U23 nu există niciun interes, știu ce vorbesc.

Mă uitam după Pașcanu, când era la Leicester U23, și nu am înțeles nimic din ce se juca acolo, era o bulibășeală totală, jucători de 16 ani, combinați cu jucători de 23 de ani, nu se mai înțelegea nimic.

Curelea pare un băiat serios. Să luăm naționala Angliei U21 când a jucat împotriva României U21 a lui Mirel Rădoi. Toți ăia grei au fost prezenți la acel meci și au cam ajuns fotbaliști cu toții”.

ADVERTISEMENT
1.87 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „PsF: X” la meciul Belarus – România