Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Băi Gigi, băi Mihai, băi Neluțule”. Jucătorul ratat de marii patroni e vedetă la U Cluj!

Fotbalistul ratat de marii patroni din SuperLiga e vedetă la U Cluj. Ce jucător au scăpat din vedere Gigi Becali, Mihai Rotaru sau Neluțu Varga.
03.10.2023 | 11:20
Bai Gigi bai Mihai bai Nelutule Jucatorul ratat de marii patroni e vedeta la U Cluj
Cine este jucătorul vedetă de la U Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Jucătorul ratat de marii patroni din SuperLiga e vedetă la U Cluj. Vivi Răchită consideră că finanțatori, precum Gigi Becali, Mihai Rotaru sau Neluțu Varga au greșit pentru că nu l-au observat pe Lucas Masoero. Fundașul central cotat la 900.000 de euro a sosit în această vară la U Cluj din postura de jucător liber de contract.

„Băi Gigi, băi Mihai, băi Neluțule”. Jucătorul ratat de marii patroni e vedetă la U Cluj!

FCSB și U Cluj și-au împărțit punctele în etapa cu numărul 11 din SuperLiga, scor 2-2 pe Arena Națională. Vicecampioana României a condus pe tabelă în două rânduri, însă Mitrea a dat lovitura pe final cu o lovitură de cap de lângă Ngezana.

ADVERTISEMENT

În centrul defensivei lui Ioan Ovidiu Sabău, argentinianul Lucas Masoero a fost titular. Vivi Răchită consideră că fotbalistul de 28 de ani este peste nivelul fundașilor din România. „Eu n-am fost portar să am coloana vertebrală flexibilă, să mă îndoi. M-am uitat aseară la cei doi fundași centrali (n.r. Dawa și Ngezana).

Toată lumea-i ridica în slăvi. Mă, stai puțin, că dacă vrei să câștigi un campionat îți trebuie fundași centrali care să nu îți greșească decisiv. Ambii îți greșesc decisiv. Mă uitam la Masoero de la U Cluj. Băi, Gigi, băi Mihai, băi Neluțule, cum nu l-ați văzut pe Masoero în Rusia să-l luați? 

ADVERTISEMENT

Este cu două clase peste toți fundașii centrali pe care îi aveți. La fundași centrali nu poate să spună Gigi că nu mă pricep. El se pricepe la mijlocașii ofensivi și la atacanți. Eu nu o să zic prea multe la tine în emisiune despre jucătorii de la FCSB că văd că Gigi se ia după noi”, a spus Vivi Răchită, la FANATIK SUPERLIGA.

  • Masoero mai are contract cu U Cluj până în vara anului 2025
  • 4 apariții, toate ca titular, a adunat Masoero de la venirea la U Cluj
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, analiză dură pentru Dawa și Ngezana: „A făcut fractură de gleznă cu tibie și peroneu când a dat în minge”

După accidentarea lui Vlad Chiricheș, Dawa și Ngezana formează cuplul de fundași centrali la FCSB. Deși a apreciat viteza și calitățile fizice ale celor doi jucători, Vivi Răchită este de părere că un fundaș central de calitate nu poate fi acela care greșește decisiv.

„L-am făcut praf pe Haruț, el jucase bine, dar a dispărut. Pe Compagno, din golgheter, nu mai prinde echipa. De Lixandru am zis că a jucat mai bine fundaș central decât mijlocaș, l-a băgat fundaș. E un cuplu umflat și un cuplu care nu îți oferă siguranță.

ADVERTISEMENT

În prima repriză, Ngezana a vrut să dea o pasă lungă și s-a dus vreo 20 de metri, am încercat să caut în telefon numărul profesorului Dinu să-i facă operație să-i pună glezna înapoi. Am zis că a făcut fractură de gleznă cu tibie și peroneu când a dat în minge.

Nu poți să construiești la Steaua, că vorbim de Steaua, cu asemenea fundași centrali. Tot timpul Steaua pleacă de la fundașii centrali cu mingea. Dar trebuie să ai fundași centrali care să paseze, să joace pase filtrante”, a mai spus Vivi Răchită.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, LIVE, doar pe www.fanatik.ro, de la ora 10:30. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de facebook Horia Ivanovici, ora 17:30.

Vivi Răchită i-a luat la bani mărunți pe Dawa și Ngezana

ADVERTISEMENT