Sport

Mihai Stoica, atac la Adam Nemec după ce slovacul a refuzat FCSB și l-a criticat pe Gigi Becali: ”N-a jucat pe nicăieri! Probabil îi e frică”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a fost deranjat de refuzul lui Adam Nemec de a se transfera la FCSB, și a ținut să-i dea replica atacantului slovac, ironizându-i CV-ul.
23.08.2022 | 13:16
Mihai Stoica atac la Adam Nemec dupa ce slovacul a refuzat FCSB si la criticat pe Gigi Becali Na jucat pe nicaieri Probabil ii e frica
Managerul FCSB, Mihai Stoica, a avut o reacție acidă la adresa lui Adam Nemec după ce acesta a refuzat un transfer la vicecampioana României. Foto: INQUAM Photos/Stefan Constantin
ADVERTISEMENT

Aflat de vreme bună în vizorul lui Gigi Becali, Adam Nemec a refuzat din nou, așa cum a făcut-o și în alte ocazii, propunerea de a juca la FCSB. Decizia atacantului l-a deranjat pe managerul general al vicecampioanei, care n-a ezitat să-l critice pe jucătorul care a adunat 43 de meciuri pentru naționala Slovaciei.

”Nu s-a bătut niciodată pentru trofee”, spune, Mihai Stoica, despre Nemec

FCSB își dorește să completeze lotul, iar între priorități se numără și un atacant. Motiv pentru care, după ce a căzut varianta Safranko, Gigi Becali s-a orientat către un compatriot al acestuia, Adam Nemec.

ADVERTISEMENT

Un jucător care a fost în vizorul vicecampioanei în mai multe ocazii. Inclusiv în perioada în care evolua pentru Dinamo. Însă de fiecare dată a refuzat propunerile.

Și a rămas consecvent și de această dată. ”Am mai avut oferte de la FCSB şi în trecut, dar cum am spus, patronul e cam ciudat.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să lucrez cu oameni ca el. Să fie în fiecare zi la ştiri! Prefer un club mic ca şi Voluntari”, a spus Adam Nemec.

O declarație pentru care nu a fost iertat de managerul general al FCSB, care i-a dat o replică acidă, în direct, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

”Interesantă cariera lui. El n-a jucat pe nicăieri. Nu s-a bătut niciodată pentru trofee. El, trecând pe la Kaiserslautern, l-am rugat pe Tommy Neubert să aibă o discuție cu el. Dar i-a spus că nu-l interesează și că nu vrea să lucreze cu Gigi.

Sunt mai multe motive pentru care a spus asta. Probabil îi e frică să vină să joace la nivelul ăsta. Sunt și unii care nu vor să intre în arena cu lei, gladiatori sunt puțini.

ADVERTISEMENT

Ia să mă uit pe cariera lui. Un gol în 14 meciuri la Pafos, a mai jucat pe la Erzgebirge Aue. N-a fost niciodată la o echipă de top.

Bun jucător. Dacă avea viteză, era în Premier League. N-are cifre formidabile, dar n-a fost un jucător rău. În al doilea lui descălecat la Dinamo, mi s-a părut că e cam «gata», apoi a jucat bine la Voluntari”, a fost caracterizarea pe care i-a făcut-o Mihai Stoica slovacului.

ADVERTISEMENT