Sport

Gigi Becali, refuzat de atacantul pe care l-a vrut la FCSB: “Patronul e cam ciudat. Nu vreau să lucrez cu oameni ca el”

Adam Nemec (36 de ani) a fost dorit din nou în această vară de Gigi Becali la FCSB, însă atacantul slovac nu vrea să plece de la FC Voluntari sub nicio formă.
21.08.2022 | 19:39
Gigi Becali refuzat de atacantul pe care la vrut la FCSB Patronul e cam ciudat Nu vreau sa lucrez cu oameni ca el
Gigi Becali a încercat de 3 ori să îl transfere pe Adam Nemec. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB are probleme cu postul de atacant după plecarea lui Florin Tănase, iar Gigi Becali a fost refuzat de încă un jucător.

Gigi Becali l-a ofertat pe Adam Nemec de la FC Voluntari: „Am mai avut oferte de la FCSB și în trecut”

Adam Nemec a dezvăluit că a fost ofertat iar de FCSB și a discutat cu preparatorul fizic al vicecampioanei: „n.r. despre un transfer la FCSB) Am vorbit cu Thomas Neubert, m-a întrebat după meciul cu Steaua (n.r. FCSB) dacă sunt interesat să vin.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 36 de ani și-a prelungit contractul cu ilfovenii până la 30 iunie 2023: „I-am spus că am semnat deja cu Voluntari şi sunt fericit aici. Nu plec nicăieri!”.

Fostul jucător al lui Dinamo e foarte mulțumit cu condițiile de la Voluntari și nu s-a gândit niciun moment să accepte oferta lui Gigi Becali: „Aici am tot ce vreau, este aproape de casă. Îmi este confortabil, fac 10 minute să ajung până aici, la baza de antrenament. Nu am avut dubii în a rămâne aici”.

ADVERTISEMENT

Adam Nemec îl consideră „ciudat” pe Gigi Becali

Adam Nemec nu îl simpatizează deloc pe Gigi Becali: „Am mai avut oferte de la FCSB şi în trecut, dar cum am spus, patronul e cam ciudat.

Nu vreau să lucrez cu oameni ca el. Să fie în fiecare zi la ştiri! Prefer un club mic ca şi Voluntari”, a spus atacantul la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul.

ADVERTISEMENT

Atacantul ilfovenilor a reușit deja două goluri în primele cinci meciuri din SuperLiga și este evaluat conform Transfermarkt la 400.000 de euro.

Adam Nemec a mai fost dorit de FCSB și în perioada în care era la Dinamo

Roman Vojtek, impresarul lui Nemec, dezvăluia pentru FANATIK în 2018 oferta celor de la FCSB pentru atacant: „Discuţiile celor de la FCSB cu Dinamo erau în jurul sumei de 400 de mii de euro. Probabil că s-ar fi înţeles până la urmă, dar oferta pentru Adam nu a fost cea corectă sau, ca să spun altfel, nu a fost completă. Am primit oferta lor pe mail şi am venit imediat la Bucureşti. Apoi, a fost ceva , ceva dubios, ceva care nu s-a legat”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul nu a fost însă mulțumit de salariul pe care i-l dădea Gigi Becali: „Adam se aştepta la o propunere de un anumit nivel… Cei de la FCSB i-au oferit 240.000 de euro pe an, dar fără alte bonusuri! A fost ciudat! Nici pentru campionat, nici pentru Europa, nici pentru goluri. De asta a picat totul“.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 15,00 este cota pentru ”oaspeții se califică la lovituri de departajare” la Viking  – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT