Sport

Mihai Stoica, ironic după Oțelul – Dinamo 1-0: „Am zis asta înainte de meci”

Mihai Stoica a ironizat-o pe Dinamo după înfrângerea din deplasare cu Oțelul Galați, scor 0-1 în meciul care a deschis etapa cu numărul 11 din SuperLiga.
30.09.2023 | 10:49
Mihai Stoica ironic dupa Otelul  Dinamo 10 Am zis asta inainte de meci
Mihai Stoica a ironizat-o pe Dinamo după înfrângerea cu Oțelul Galați. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit a patra înfrângere consecutivă în campionat, fără gol marcat, scor 0-1 cu Oțelul la Galați. Soarta partidei a fost stabilită de autogolul lui Neluț Roșu din finalul primei reprize. Mihai Stoica i-a ironizat pe „câini” cu un mesaj pe rețelele de socializare.

Mihai Stoica, ironic după Oțelul – Dinamo 1-0: „Am zis asta înainte de meci”

După ce a lăudat echipa lui Ovidiu Burcă, Mihai Stoica nu s-a putut abține și a trimis „săgeți” către rivali. Fost manager general la Oțelul Galați, actualul președinte al Consiliului de Administrație de la FCSB a scris pe pagina personală de facebook un mesaj ironic la adresa „câinilor”.

ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei a făcut aluzie la autogolul lui Neluț Roșu, care a decis partida. „Am zis la emisiune (n.r. – Sport Report, la Orange Sport 1) înainte de meciul Oțelul – Dinamo că ambele marchează. 

Oarecum, așa a fost”, a fost ironia postată de Mihai Stoica pe pagina de facebook. Formația pregătită de Ovidiu Burcă este penultima în clasament, cu 8 puncte în 11 partide, și poate pica pe ultimul loc, dacă Botoșani o învinge în deplasare pe Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Neluț Roșu, haz de necaz după autogolul din Oțelul – Dinamo 1-0: „S-a dus direct în vinclu”

Oțelul Galați a beneficiat de o lovitură liberă în minutul 37, iar execuția din partea stângă a adversarului a fost deviată cu capul în propria poartă de Neluț Roșu. Autogolul fotbalistului de 30 de ani s-a dovedit a fi decisiv în economia partidei.

”Un joc slab făcut de noi. Adversarul nu ne-a surprins cu nimic, am avut ghinion la lovitura liberă pe care am deviat-o eu în poartă. Dacă eram în atac și deviam acea minge cred că o dădeam 5-10 metri peste poartă, așa s-a dus direct în vinclu.

ADVERTISEMENT

Nu o să ne abatem de la ce avem de făcut, vom merge pe drumul nostru. Vom practica același joc și o să ne iasă așa cum ne-a ieșit și sezonul trecut. O să vină și golul, suntem încrezători. Încercăm să practicăm un joc frumos și la un moment dat vor veni și rezultatele.

Suferim încă, dar o să ne revenim în următoarele partide. Sperăm să facem o figură frumoasă cu CFR. În seara asta nu ne-a ieșit nimic. Au fost acele înfrângeri care ne-au apăsat și ne-au dat în spate.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să cedăm, trebuie să rămânem calmi și să încercăm să reparăm. Fanilor ce să le reproșăm? Sunt peste tot cu noi, ne doare că nu putem să-i facem fericiți. Sunt cei mai frumoși din țară”, a declarat Neluț Roșu.

Dinamo, criză de rezultate în SuperLiga

Dinamo a ajuns la patru înfrângeri consecutive fără gol marcat: Rapid (0-4), FC U Craiova (0-1), Farul (0-2) și Oțelul (0-1). Criza s-ar putea prelungi, deoarece pentru formația lui Ovidiu Burcă urmează o perioadă de foc.

În etapa viitoare, Dinamo primește vizita celor de la CFR Cluj. Ulterior, „câinii” merg la Sibiu pentru duelul cu Hermannstadt, echipă aflată în zona locurilor de play-off. La finalul lunii octombrie, Dinamo joacă pe teren propriu cu Poli Iași.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 4,29 este cota pentru „1 solist” la meciul Dinamo – CFR Cluj

ADVERTISEMENT