Sport

Dinamo, surpriză pentru Mihai Stoica: „Credeam că va retrograda în Liga 3. Burcă a avut de ales de pe un singur raft”

Mihai Stoica este impresionat de rezultatele lui Dinamo din ultimul sezon. Oficialul celor de la FCSB era convins că formația din Ștefan cel Mare va ajunge în Liga a 3-a.
29.09.2023 | 10:08
Dinamo surpriza pentru Mihai Stoica Credeam ca va retrograda in Liga 3 Burca a avut de ales de pe un singur raft
Mihai Stoica este impresionat de rezultatele înregistrate de Dinamo. FOTO: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo a revenit pe prima scenă a fotbalului din România după un sezon petrecut în liga secundă. Problemele pe care clubul din Ștefan cel Mare le-a avut de înfruntat l-au făcut pe Mihai Stoica să creadă că Dinamo va părăsi harta fotbalului românesc.

Dinamo, surpriză pentru Mihai Stoica: „Credeam că va retrograda în Liga 3”

Revenită în SuperLiga, Dinamo are oscilații în joc, iar perioada mai puțin bună pe care o traversează se vede în clasament. Echipa antrenată de Ovidiu Burcă ocupă locul 15, cu doar 8 puncte în 10 meciuri. Totuși, de fiecare dată „câinii” au arătat că pot pune probleme rivalelor.

ADVERTISEMENT

„Una dintre cele mai mari surprize ale ultimelor sezoane este Dinamo, pentru că toată lumea credea că Dinamo va retrograda în Liga 3. Cine spune că nu este aşa, nu este corect. Nu am crezut că pot promova, au promovat.

Mie îmi place ce joacă Dinamo. Au ocazii. Dinamo nu are calitate, de aia nu marchează. A venit Greg de la liga a treia. Dennis Politic este un jucător interesant, dar nu marchează. De aceea a ajuns liber la o echipă la care nu se ştia dacă va avea drept de joc sau nu”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „Burcă a avut de ales de pe un singur raft”

Eu cred că Dinamo are performanţe mai mari decât cele pe care ar fi trebuit să le aibă cu lotul respectiv. Burcă a avut de ales de pe un singur raft. Nu a putut să se uite pe un raft mai sus”, a mai spus Mihai Stoica.

Dinamo a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în toate competițiile. „Câinii” se pregătesc de derby-ul cu Oțelul, vineri, 29 septembrie, ora 21:00. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate toate detaliile înainte de partida de la Galați.

ADVERTISEMENT

Totuși, clubul din Ștefan cel Mare are mari probleme de lot. Ovidiu Burcă nu se va putea baza contra lui Dorinel Munteanu pe Amzăr, Bani, Ilic, Homawoo și David Irimia. Valentin Borcea este în cărți pentru a fi titular și, astfel, Dinamo va bifa regula U21 impusă de FRF.

Ovidiu Burcă, anunț despre viitor înainte de Oțelul – Dinamo: „Dați-mi puțin timp!”

”Nu resimt presiune, nu simt că am postul în pericol. E devreme să facem astfel de discuții. E devreme pentru lucrul ăsta. Cred că sunt și în asentimentul conducerii.

ADVERTISEMENT

Am zis că va fi mai greu chiar și decât începutul din Liga 2. Au venit jucătorii destul de târziu, e normal să aibă nevoie de timp de adaptare. Cât despre subiectul demisiei, demiterii, dați-mi puțin timp, vă rog frumos!

Amzăr va fi suspendat, cumul de cartonașe, apoi sunt alți trei accidentați. Ahmed Bani a avut o problemă musculară, am preferat să-l ținem departe la meciul cu Craiova. Ilic și Homawoo sunt nerefăcuți”, au fost cuvintele lui Ovidiu Burcă înainte de Oțelul – Dinamo.


  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 2,05 este cota pentru „GG” la meciul Oțelul – Dinamo

ADVERTISEMENT