Sport

Mihai Stoica, ironii înainte de Rapid – FCSB: „Ce atmosferă să fie? N-au ei fani să umple Arena Națională”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, nu se teme deloc de atmosfera creată de suporterii Rapidului la derby-ul din Giulești.
23.04.2023 | 14:37
Mihai Stoica ironii inainte de Rapid  FCSB Ce atmosfera sa fie Nau ei fani sa umple Arena Nationala
600 de suporteri va avea FCSB în Giulești. La derby sunt așteptați 14.000 de fani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica e extrem de optimist înainte de derby-ul Rapid – FCSB și consideră că jucătorii lui Elias Charalambous și Mihai Pintilii nu vor avea deloc trac în Giulești.

Mihai Stoica nu îi ia în serios pe fanii Rapidului: „Să ne speriem de 14 mii, pentru ce?”

Mihai Stoica e convins că FCSB nu va avea probleme în Giulești cu Rapid. Ca înainte de orice derby cu Rapid, oficialul i-a „înțepat” pe rivali: „Eu sunt sigur că noi o să câștigăm cu Rapid. Așa simțeam și înainte de meciul cu Farul. Suntem prea buni în momentul ăsta. Giulești e un stadion de 14 mii de locuri, ce atmosferă să fie?”. 

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB și-a adus aminte și de derby-urile de pe vechiul stadion Giulești: „Băteam pe stadion de 18 mii de locuri, cât avea înainte. Să ne speriem de 14 mii, pentru ce?

Poate dacă jucam pe Arena Naționala, cu 50 de mii de oameni, mai ziceam. Dar nu au ei fani să umple Arena Națională”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului, replică pentru Mihai Stoica: „Dacă aveam un stadion de 80.000 de locuri, se umplea la meciul ăsta!”

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, i-a dat replica lui Mihai Stoica: „Am primit mii de telefoane! Dacă aveam un stadion de 80.000 de locuri, se umplea la meciul ăsta! Nu e cu rea intenție. Și nouă ne convenea dacă aveam un stadion de 30-40.000 de locuri și atunci le dădeam fără probleme. Pe noi nu ne sperie niciun adversar”.

Suporterii „alb-vișinii” promit show total în Giulești: „Galeria Rapidului a făcut tot timpul spectacol și așa va fi și în seara asta. Nu contează că jucăm cu FCSB sau Chiajna. Mereu s-a cântat din minutul 1 până în minutul 90”.

ADVERTISEMENT

De ce FCSB a primit doar 600 de bilete la derby: „Una e să ai un stadion de 50.000 de locuri și alta e unul de 14.000”

Gigi Corsicanu a dezvăluit de ce Rapid le-a oferit doar 600 de bilete celor de la FCSB„Noi nu avem unde să le dăm bilete. Ca să le dăm lor toată peluza, ar însemna să sacrificăm minim 2.000 de rapidiști din stadion. Una e să ai un stadion de 50.000 de locuri și să îți vină 5.000 de oaspeți și alta e să ai un stadion de 14.000 și din ăia să rămâi cu 8.000 de spectatori.

Ajungi undeva de aproape jumate-jumate cu ei. Nu se poate! Și noi avem oameni pătimași, care iubesc Rapidul și vor să vadă meciul. Am primit mii de telefoane! Dacă aveam un stadion de 80.000 de locuri, se umplea la meciul ăsta! Nu e cu rea intenție. Și nouă ne convenea dacă aveam un stadion de 30-40.000 de locuri și atunci le dădeam fără probleme. Pe noi nu ne sperie niciun adversar. 

ADVERTISEMENT

Înainte peluza era mult mai mare și intrau 2.500 și ceva acolo. Acum s-a micșorat stadionul și nu avem unde. Eu personal nu aș fi de acord să sacrific rapidiștii mei ca să intre mai mulți steliști! Știu cum trăiesc rapidiștii, ce pasiune au și îmi doresc și un rapidist în plus să fie pe stadion”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,10 este cota pentru „total goluri: sub 1,5” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT