Sport

Galeria Rapidului, gest unic înainte de derby-ul cu FCSB! Ce au pregătit pentru jucătorii lui Adrian Mutu: „Mergem la ei”. Exclusiv

Galeria Rapidului face orice ca FCSB să nu câștige campionatul. Ultrașii le-au promis o primă jucătorilor înainte de derby.
23.04.2023 | 13:01
Galeria Rapidului gest unic inainte de derbyul cu FCSB Ce au pregatit pentru jucatorii lui Adrian Mutu Mergem la ei Exclusiv
Victor Angelescu a anunțat șase transferuri la Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului e gata de spectacol la derby-ul cu FCSB din Giulești, iar suporterii au transmis un mesaj important jucătorilor înainte de partidă.

Galeria Rapidului le promite jucătorilor o primă pentru victoria în derby-ul cu FCSB: „Ne dorim din tot sufletul să nu câștige titlul”

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei Rapidului, a dezvăluit pentru FANATIK, că „alb-vișiniii” vor avea parte de o surpriză dacă vor reuși să câștige derby-ul cu FCSB: „Jucătorii o să aibă o primă din partea noastră! Nu pot să spun mai multe, decât că dacă o să câștige o să aibă o primă. O să auziți după. E din partea noastră, a suporterilor. E o sumă de bani pentru fiecare. Dacă o să câștige, marți mergem la ei și vor avea o primă de la noi”.

ADVERTISEMENT

Astfel, derby-ul Rapid – FCSB este primul din istorie în care „giuleștenii” au o primă promisă chiar din partea suporterilor: „Am mai făcut-o doar când echipa era la greu și noi le mai plăteam deplasări și diverse lucruri. Când erau probleme cu banii după ce a plecat Copos și eram în ligile inferioare. Când a fost Copos nu era nevoie pentru că îl aveam pe cel mai bogat român acolo!”.

Ultrașii s-au gândit că e nevoie să îi motiveze suplimentar și fac totul ca FCSB să nu câștige SuperLiga: „Nu zic că domnul Șucu nu este bogat, dar este un moment mai special și ne dorim din tot sufletul să nu câștige Steaua (n.r.FCSB) campionatul. Vrem să îi încurcăm și nu ne dorim să câștige titlul în ultimul meci cu noi”. 

ADVERTISEMENT

Galeria Rapidului nu consideră că FCSB e Steaua. Ultrașii promit spectacol total în Giulești

Galeria Rapidului consideră că FCSB nu e Steaua, însă Gigi Corsicanu a evitat să dezvolte foarte mult acest subiect: „Nu aș vrea să intru în detalii de genul ăsta, pentru că nu aș vrea să le dau satisfacție nici lor, nici celor de la CSA Steaua. Poziția noastră a fost destul de clară când s-a făcut acea coregrafie pe Arena Națională”.

Peluza Nord Steaua i-a acuzat de rea credință pe cei de la Rapid în privința biletelor acordate pentru derby, iar Gigi Corsicanu a vrut să lămurească acest subiect: „Noi nu avem unde să le dăm bilete. Ca să le dăm lor toată peluza, ar însemna să sacrificăm minim 2.000 de rapidiști din stadion. Una e să ai un stadion de 50.000 de locuri și să îți vină 5.000 de oaspeți și alta e să ai un stadion de 14.000 și din ăia să rămâi cu 8.000 de spectatori.

ADVERTISEMENT

Ajungi undeva de aproape jumate-jumate cu ei. Nu se poate! Și noi avem oameni pătimași, care iubesc Rapidul și vor să vadă meciul. Am primit mii de telefoane! Dacă aveam un stadion de 80.000 de locuri, se umplea la meciul ăsta! Nu e cu rea intenție. Și nouă ne convenea dacă aveam un stadion de 30-40.000 de locuri și atunci le dădeam fără probleme. Pe noi nu ne sperie niciun adversar. 

Înainte peluza era mult mai mare și intrau 2.500 și ceva acolo. Acum s-a micșorat stadionul și nu avem unde. Eu personal nu aș fi de acord să sacrific rapidiștii mei ca să intre mai mulți steliști! Știu cum trăiesc rapidiștii, ce pasiune au și îmi doresc și un rapidist în plus să fie pe stadion”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii Rapidului promit un spectacol total pe stadionul Giulești, iar Gigi Corsicanu a transmis un mesaj clar pentru jucători: „Ei au șansa să bucure niște oameni care în viața lor de zi cu zi nu au foarte multe satisfacții. Ne pot face pe toți fericiți. Au această șansă și trebuie să se mândrească.

Galeria Rapidului a făcut tot timpul spectacol și așa va fi și în seara asta. Nu contează că jucăm cu FCSB sau Chiajna. Mereu s-a cântat din minutul 1 până în minutul 90”.

ADVERTISEMENT