Sport

Mihai Stoica, nervos din cauza locului de disputare a returului FCSB – CSKA 1948: „Vin unii să facă fel și fel de comicării”

Mihai Stoica este nervos înaintea confruntării dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia din cauza terenului de pe stadionul „Arcul de Triumf”.
02.08.2023 | 22:00
Mihai Stoica nervos din cauza locului de disputare a returului FCSB  CSKA 1948 Vin unii sa faca fel si fel de comicarii
Mihai Stoica, nervos din cauza locului de disputare a returului FCSB - CSKA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României s-a enervat pentru că jucătorii naționalei de rugby s-au antrenat pe stadionul „Arcul de Triumf” cu o zi înaintea duelului cu CSKA 1948 Sofia.

Mihai Stoica, nervos din cauza locului de disputare a returului FCSB – CSKA

Mihai Stoica este nervos din cauza locului de disputare a returului dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia, explicând motivele: „Terenul arată foarte rău, chiar dacă au fost cauze obiective.

ADVERTISEMENT

Bulgarii se antrenează la 21:30, chiar stăteam să mă întreb ce program au ei, în condițiile în care la ora 10 vor să se pregătească la bază. Mă rog, fiecare cu obiceiurile lui.

E strigător la cer să faci stadion și să găzduiești orice altceva decât un meci de fotbal, că de-aia e acolo un gazon, sunt porți și tribune. E uluitor că nu se poate juca fotbal din cauza Comic nu știu cum, vin unii să facă fel și fel de comicării. Nu putem să jucăm noi, chiriași care am băgat o groază de bani la acel stadion”.

ADVERTISEMENT

„E tot ce-ți dorești în România anului 2023, să fii fugărit de pe stadioane și nu poți juca cu fani în tribune că nu știu cine, un anonim, a auzit scandări rasiste la finalul meciului cu West Ham. La noi nu există rasism”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Asta e România! Își bat joc de cea mai iubită echipă”

„Cum să fie stadionul Federației Române de Rugby? Ăsta e stadion de fotbal. Suntem echipa cea mai iubită, dar suntem bătaia de joc a tuturor. Asta e România!

ADVERTISEMENT

Vom începe meciul ăsta patru jucători dintre cei care au început la Galaţi. Am zis clar că nu joacă Chiricheş. Toată lumea e aptă. Doar de Pantea se discută să nu joace mâine, ca să joace cu CFR. Problema cu jucătorul U21 e mare, nu ca la alţii, dar e mare”, a continuat Mihai Stoica.

„Avem analiști cum rar mi-a fost dat să văd. Țin minte că în 2005 se ducea Massimo Pedrazini să o vadă pe Valencia și când s-a întors mi-a spus că avem șanse.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că au o mare probleme când pierd mingea și chiar aveam, să ne amintim și de golurile pe care le-am dat cu ei. Uitându-te la televizor la meci, nu înțelegi mare lucru”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,50 este cota pentru „x solist” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT