Sport

Mihai Stoica, reacție dură după ce FCSB a fost egalată în prelungiri de Universitatea Craiova: „Pierdem nemeritat”. Video

Mihai Stoica a reacționat dur după FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1. Vicecampioana a fost egalată în prelungirile partidei după ce au reclamat o greșeală de arbitraj.
20.02.2023 | 11:25
Mihai Stoica reactie dura dupa ce FCSB a fost egalata in prelungiri de Universitatea Craiova Pierdem nemeritat Video
Mihai Stoica, reacție dură după FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a fost egalată în prelungirile meciului de pe Arena Națională de Universitatea Craiova după o ieșire neinspirată a lui Ștefan Târnovanu la un corner. Derby-ul a fost plin de evenimente, iar Mihai Stoica a avut o reacție dură după deciziile la limită ale arbitrului Adrian Cojocaru.

Mihai Stoica, reacție dură după FCSB – Universitatea Craiova 1-1: „Pierdem nemeritat”

FCSB își putea trece în cont a treia victorie consecutivă în SuperLiga, însă la fel ca în meciul cu Farul, roș-albaștrii au primit gol în prelungiri. Mihai Stoica a avut o reacție dură la adresa arbitrajului și a comparat situația din actuala stagiune cu sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„În sezonul trecut am câștigat foarte multe meciuri în prelungiri, părea că e anul nostru. A venit o greșeală de arbitraj și totul s-a terminat înainte de a juca ultima etapă cu titlul pe masă. Acum, pierdem puncte în prelungiri.

Nemeritat și cu greșeli de arbitraj. Doar că suntem în continuare la mâna noastră. Iar cu o asemenea susținere din Peluza Nord (dublată de tribune aseară), suntem încrezători că – deși nu pare – anul acesta va fi al nostru. Pentru că anul ăsta chiar jucăm fotbal”, a postat Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului au reclamat aut de poartă la faza golului înscris de Universitatea Craiova

La finalul partidei, fotbaliștii de la FCSB s-au năpustit asupra lui Adrian Cojocaru, acuzând o greșeală de arbitraj. Joonas Tamm a resping mingea din fața lui Roguljic, însă jucătorii lui Mihai Pintilii au reclamat că mingea l-a lovit în mână pe croat înainte ca aceasta să părăsească suprafața terenului.

Reluările video au arătat că mingea l-a atins pe fotbalistul Universității Craiova. În cele din urmă, Ștefan Târnovanu a ieșit hazardat, iar echipa lui Eugean Neagoe a reușit să egaleze. Leo Strizu, antrenorul din acte al celor de la FCSB, și-a felicitat jucătorii în ciuda faptului că roș-albaștrii nu au fost la fel de „concreți”.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Leo Strizu după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

“În primul rând, vreau să felicit băieţii, chiar dacă nu am făcut un joc foarte bun, dar tot aceşti băieţi mi-au adus bucurii si victorii, şi este normal ca astăzi să fie felicitaţi. Echipa a vrut, dar fotbalul este un joc. Poate că astăzi nu am fost chiar asa concreţi ca în alte partide. De vrut, s-a vrut, dar atât s-a putut.

Chiar dacă jocul a început foarte bine, au fost momente în timpul jocului în care nu am avut acel elan şi acea limpezime ca-n alte meciuri. Poate echipa s-a blocat la un moment dat, dar, din punctul meu de vedere, mijlocul terenului suferă fără Olaru.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu a încercat. Liverpool sau Manchester City chiar nu pierd puncte acasă? Ne-am creat posibilităţi, dar nu le-am fructificat. Mie mi-a plăcut de Miculescu, dar se vede că nu are jocuri în picioare”, a declarat Leo Strizu.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota la „ambele echipe marchează” la meciul FC Argeș – FCSB. 

ADVERTISEMENT