Sport

„Busuioc” a comis-o în FCSB – U Craiova, dar a fost salvat de VAR. Fusese eliminat de Cojocaru, decizie întoarsă de un ofsaid milimetric. Video

Fază nebună în finalul primei reprize din FCSB - Universitatea Craiova. Oltenii au primit cartonaș roșu, dar sancțiunea a fost anulată după verificarea VAR.
19.02.2023 | 20:56
Busuioc a comiso in FCSB  U Craiova dar a fost salvat de VAR Fusese eliminat de Cojocaru decizie intoarsa de un ofsaid milimetric Video
„Busuioc" a comis-o în FCSB - U Craiova, dar a fost salvat de VAR. Fusese eliminat de Cojocaru, decizie întoarsă de un ofsaid milimetric. FOTO: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Fază nebună în finalul primei reprize din FCSB – Universitatea Craiova. Oltenii au primit cartonaș roșu, dar sancțiunea a fost anulată după verificarea VAR.

Adrian Cojocaru l-a eliminat pe „Busuioc” Ndong în FCSB – U Craiova, dar sistemul VAR a anulat cartonașul roșu

Adrian Cojocaru a arătat cartonașul roșu în finalul reprizei de pe Național Arena, după ce Basilio Ndong, fotbalistul al cărui transfer la U Craiova a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK,  l-a faultat din postură de ultim apărător pe David Miculescu. Fundașul a fost salvat însă de intervenția VAR.

ADVERTISEMENT

La partida dintre FCSB și Universitatea Craiova, în camera var s-au aflat doi „centrali”, Ovidiu Hațegan și Lucian Rusandu. Cei doi au analizat atent faza și i-au transmis lui Cojocaru că trebuie să anuleze sancțiunea disciplinară dictată împotriva lui Ndong.

Reluările TV au arătat că, înainte ca jucătorul din Guineea Ecuatorială să faulteze, David Miculescu se afla într-un ofsaid milimetric. Se pare că umărul fotbalistului de la FCSB a fost afară din joc. – VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Cine i-a pus porecla lui Basilio Ndong

Basilio Ndong a fost transferat în Bănie din cauza accidentării grave pe care a suferit-o Nicușor Bancu. Titularizat și în partida cu FCSB, după ce a evoluat bine contra Farului și a lui CFR Cluj, fundașul stânga i-a atras atenția lui Dumitru Dragomir. Fostul președinte LPF este cel care l-a poreclit „Busuioc” la „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

„Mi-a plăcut, numai că e destrăbălat așa în gândire tactică! Este destrăbălat în joc. „Are plecări nemaipomenite cu mingea la picior. Cu centrările deocamdată n-a arătat… Nu știu câți ani are.

ADVERTISEMENT

Așa după figură, pare între 18 și 50. Are între 18 și 46-47 așa (n.r. râde), dar s-ar putea să aibă 24-25 și să fie util ani de acum înainte!”, a declarat, savuros, Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ndong l-a impresionat și pe patronul Mihai Rotaru, care se felicită pentru transferul fundașului stânga. „Extraordinar! De-asta l-am luat. Analizele departamentului nostru de scouting în momentul când ni s-a propus acest jucător spun exact ceea ce s-a văzut sâmbătă seara. 

ADVERTISEMENT

O să folosesc expresia doctorului Stamatescu, care a spus: ‘E tanc! La cifrele fizice a ieșit extraordinar! Viteză, explozie, tehnică, capacitate de efort foarte bună’”, a declarat Mihai Rotaru, despre „Busuioc”, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: