Sport

Mihai Stoica, reacție imediată după eliminarea FCSB-ului din Cupă. Cum i-a răspuns Adrian Mititelu

Mihai Stoica a reacționat rapid după eliminarea FCSB-ului din Cupa României Betano. Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, i-a răspuns imediat.
08.12.2023 | 09:21
Mihai Stoica reactie imediata dupa eliminarea FCSBului din Cupa Cum ia raspuns Adrian Mititelu
Mihai Stoica a avut o reacție scurtă despre eliminarea FCSB-ului din Cupa României Betano. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a fost eliminată prematur în grupele Cupei României Betano. În ultima etapă, liderul din SuperLiga a pierdut, scor 0-2 cu FC U Craiova pe „Ion Oblemenco” și a ratat calificarea în sferturi. Mihai Stoica a avut o reacție genială în fața reporterilor la plecarea de la stadion.

Mihai Stoica, reacție imediată după eliminarea FCSB-ului din Cupa României Betano

FC U Craiova și Oțelul Galați au fost ultimele echipe care au prins biletele pentru sferturile Cupei României Betano. De cealaltă parte, Dinamo și FCSB au fost eliminate încă din faza grupelor după rezultatele înregistrate în etapa a 3-a.

ADVERTISEMENT

În timp ce se afla la interviu, în zona mixtă, Adrian Mititelu a fost informat de către unul dintre reporterii craioveni de reacția lui Mihai Stoica de la finalul meciului FC U Craiova – FCSB 2-0.

„O să ne revedem în Supercupă”, a fost reacția președintelui Consiliului de Administrație de la FCSB. Astfel, oficialul „roș-albaștrilor” a insinuat că FCSB va câștiga campionatul, în timp ce FC U Craiova va triumfa în Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Cum i-a răspuns Adrian Mititelu lui Mihai Stoica

„Doamne ajută, mi-ar plăcea să se întâmple chestia asta”, a fost scurta reacție a lui Adrian Mititelu după declarația lui Mihai Stoica. Ulterior, finanțatorul din Bănie și-a lăudat jucătorii pentru performanța de a ieși din grupe în „competiția surprizelor”.

„Deocamdată, noi suntem bucuroși că ne-am calificat dintr-o grupă grea și am reușit să eliminăm una dintre echipe cele mai bune din România. Automat, calificarea noastră înseamnă că am scos din competiție FCSB”, a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

În sferturi, FC U Craiova va da piept cu FC Voluntari. Celelalte dueluri sunt: Corvinul Hunedoara – CFR Cluj, U Cluj – Hermannstadt și Universitatea Craiova – Oțelul Galați.

Adrian Mititelu, extrem de fericit după FC U Craiova – FCSB 2-0: „Aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară”

Pe lângă calificarea în sferturile Cupei României Betano, Adrian Mititelu și FC U Craiova au depășit complexul FCSB. Finanțatorul avea 34 de ani la ultima victorie pe care oltenii au obținut-o împotriva rivalilor din Capitală.

ADVERTISEMENT

„După 21 de ani, aveam 34 de ani când i-am bătut ultima oară și a trebuit să aștept foarte mult pentru acest moment. Dincolo de calificarea în Cupă care este foarte importantă pentru noi și sincer să fiu este o speranță, chiar dacă este destul de restrânsă, dar este una reală.

Poate ajungem în finală, de fapt când eliminăm Steaua din Cupă ajungem cel puțin în finală. Suntem bucuroși că am reușit să ne calificăm dintr-o grupă foarte grea și să eliminăm poate una dintre cele mai importante echipe din România, pe lângă faptul că ne-am calificat am eliminat și o echipă puternică”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.87 este cota pentru „GG” la meciul CFR Cluj - FCSB