Sport

FC U Craiova 1948 – FCSB 2-0, în etapa 3 din grupele Cupei României Betano. L-a bătut pe Gigi Becali când îi era mai greu. Adrian Mititelu s-a ținut de promisiune și merge în sferturi

FCSB a ratat un prim obiectiv. Roș-albaștrii n-au fost în stare să facă un egal, au pierdut cu 0-2 la FC U Craiova și au fost eliminați din Cupa României Betano.
07.12.2023 | 22:41
FC U Craiova 1948  FCSB 20 in etapa 3 din grupele Cupei Romaniei Betano La batut pe Gigi Becali cand ii era mai greu Adrian Mititelu sa tinut de promisiune si merge in sferturi
FC U Craiova 1948 - FCSB, în etapa 3 din grupele Cupei României Betano. Oltenii sunt condamnați să câștige. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
07-12-2023
18:44

FC U Craiova 1948 - FCSB 2-0 (Bauza 40, Van Durmen 45)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – FCSB nu a fost capabilă să facă măcar un egal și să meargă mai departe în Cupa României Betano. Roș-albaștrii au pierdut cu 0-2 și au fost eliminați. În sferturi merg oltenii, alături de Oțelul.

Min. 74 – Ocazie de 1-2 pentru FCSB! Miculescu scapă singur cu Gurău, dar mingea se duce pe lângă poartă.

Min. 48 – Băluță scapă singur cu Gurău, dar portarul gazdelor respinge în corner.

Min. 46 – Patru schimbări la pauză la FCSB! Au intrat Olaru, Miculescu, Șut și Pantea. Au ieșit Radaslavescu, Rotariu, Crețu și Djokovic. La Olteni a ieșit Baeten și a intrat Sidibe.

Min. 45 – GOOOL FC U Craiova 1948!!! Van Durmen face 2-0 cu șansă și echipa lui Mititelu e cu un pas în sferturi.

Min. 40 – GOOOL FC U Craiova 1948!!! Bauza deschide scorul după o combinație de senzație cu Chițu.

Min. 26 – Contraatac superb al lui FC U Craiova! Bauza trimite mingea sub bară, dar Vlad scoate extraordinar.

Min. 20 – Apare și prima șansă mai importantă la poarta lui Gurău! Djokovic trage bine, dar mingea se duce puțin pe lângă.

Min. 18 – Ocazie colosală a lui Van Durmen! Belgianul deviază de la 16 metri cu capul și Andrei Vlad respinge in extremis în bară.

Min. 1 – A început meciul.

07-12-2023
17:18

Echipele de start din FC U Craiova 1948 - FCSB

  • FC U Craiova 1948: Gurău – Compagnucci, Lacroix, Padula, Negru – Achim(c), Van Durmen – Baeten, Bauza, Blidar – Chițu; Rezerve: Mogoșanu, Sidibe, Pop, Ibrahim, Albu, Blănuță, Danny, Bahassa; Antrenor: Giovanni Costantino
  • FCSB: Vlad – Crețu, Dawa, Haruț, Ganea – Lixandru, Ov. Popescu(c), Djokovic – Rotariu, Băluță, Radaslavescu; Rezerve: Udrea, Șut, Miculescu, Toma, Laszlo, Olaru, Pantea, Radunovic, Popa; Antrenor: Elias Charalambous

Meciul FC U Craiova – FCSB are loc joi, 7 decembrie, cu începere de la ora 20:45, în cadrul etapei a 3-a,ultima, a grupei C din Cupa României Betano. Ambele echipe au câte patru puncte și este clar că echipa care se va impune în acest meci va fi calificată în faza sferturilor de finală. Este posibil ca la FCSB să aibă loc o rotație masivă de jucători deoarece în campionat, care este prioritatea, în weekend bucureștenii merg la Cluj, pentru partida cu CFR.

Unde se joacă meciul FC U Craiova 1948 – FCSB din Cupa României Betano

Meciul se desfășoară joi, 7 decembrie, de la ora 20:45 pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 3-a a grupei C a Cupei României Betano. Este o partidă decisivă pentru accesul în faza sferturilor de finală, care, în mod normal ar trebui să aducă destui spectatori în tribune, indiferent de starea vremii.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță oltenii își doresc atât calificarea cât și vivtoria în fața liderului din SuperLiga, dar acest lucru chiar ar putea deveni realitate în funcție de opțiunile patronului FCSB, pentru că el decide mereu cine joacă sau nu. Iar în cazul de față există situația legată de foarte important meci din campionat în weekend, pe terenul lui CFR Cluj și nu ar fi deloc exclus ca mai mulți titulari să fie menajați.

Cine transmite la TV partida FC U Craiova 1948 – FCSB

Partida FC U Craiova 1948 – FCSB se joacă joi, 7 decembrie, de la ora 20:45, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa a 3-a a grupei C a Cupei României Betano și va fi televizată pe canalele Digi Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Și la Craiova, ca în întreaga țară, cerul este acoperit și nu sunt șanse ca soarele să apară pe cer în afară de cele două momente cruciale, răsărit și apus. Sunt condiții de ninsoare, dar nu puternică, maxima zilei asjungând doar la 3 grade ceea ce înseamnă că sunt mari șanse ca partida, condusă de arădeanul Ovidiu Hațegan să se joace pe o suprafață înghețată.

Ce absențe sunt în întâlnirea FC U Craiova 1948 – FCSB

Oltenii vor intra pe teren cu cel mai bun unsprezece, pentru ei calificarea în sferturi fiind un obiectiv indiscutabil. Antrenorul Giovanni Costantino a fost nemulțumit de modul îân care a jucat echipa lui etapa trecută la Cluj, cu Universitatea, pierzând cu 2-1 și spune că vrea să vadă o altă atitudine a echipei în partida de Cupă.

ADVERTISEMENT

La FCSB alcătuirea primului unsprezece este un adevăratr rebus. Indiscutabil nu va intra pe teren echipa de bază, urmând a fi menajați cel puțin 3-4 jucători importanți. Atacantul italian Compasgno nu are drept de joc, pentru că provine de la echipa craioveană și există o clauză specială în contract pe acest subiect.

Cote la pariuri la jocul FC U Craiova 1948 – FCSB

Cu toate că sigur vor fi operate modificări în formula de start a FCSB echipa nucureșteană este favorita caselor de pariuri la acest meci, la cota de 2,20. Ca gazdele să fie cele care să câștige cota ajunge la 3,30. Șansă dublă X2 are cotă de 1,35 iar șansă dublă 1X cotă de 1,55. Gol marcat FCSB are cotă 1,30, gol marcat de olteni cităp 1,40.

ADVERTISEMENT

La capitolul meciuri directe lucrurile nu stau deloc bine în favoarea gazdelor. Pentru că FC U Craiova 1948 a pierdut toate cele trei meciuri jucate pe teren propriu, de la promovare încoace, singuueul punct luat FCSB-ului fiind la București, cu Nicolo Napoli pe bancă, fiind chiar la un pas de victorie.

ADVERTISEMENT
2,02 este cota BETANO pentru pronosticul "2 solist" la meciul FC U Craiova 1948 - FCSB din Cupa Romaniei Betano