Sport

Mihai Stoica, reacție vehementă după mesajele rasiste primite de Dawa: „Stănici ăsta înjură că a pierdut la pariuri”

Mihai Stoica a reacționat vehement după mesajele rasiste primite de Joyskim Dawa. Oficialul de la FCSB l-a făcut praf pe jucătorul din Liga 3.
22.09.2023 | 22:58
Mihai Stoica reactie vehementa dupa mesajele rasiste primite de Dawa Stanici asta injura ca a pierdut la pariuri
Mihai Stoica a avut o reacție vehementă după mesajele rasiste primite de Dawa. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a oferit o reacție amplă în scandalul de rasism în care este implicat Joyskim Dawa. Fundașul celor de la FCSB a greșit în a doua repriză a meciului cu Hermannstadt (2-2) și a fost eliminat după un fault în careu. După prestația de la Sibiu, fotbalistul a fost ținta mai multor mesaje rasiste.

Mihai Stoica, reacție vehementă după mesajele rasiste primite de Dawa: „Stănici ăsta înjură că a pierdut la pariuri”

Joyskim Dawa a ales să publice mesajele rasiste, iar unul dintre acestea a venit de la Robert Stănici, fost fotbalist la Rapid, care evoluează în prezent la CSM Cetatea Turnu Măgurele, în Liga a 3-a. Federația Română de Fotbal a sesizat Comisia de Etică și Disciplină, care a deschis o anchetă.

ADVERTISEMENT

Aspru criticat în spațiul public, Robert Stănici a fost pus la colț și de Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB consideră că fotbalistul din Liga a 3-a a reacționat astfel pentru că ar fi pierdut la pariuri sportive.

”Eu a trebuit pe Facebook să-mi setez la comentarii să le dea doar cei din lista mea, pe care îi cunosc. La fel am făcut şi pe Messenger. Deci nu mai poate să mă înjure nimeni.

ADVERTISEMENT

Chestia asta s-a perpetuat de când a apărut Facebook. E un sport naţional. Probabil Stănici ăsta înjură că a pierdut la pariuri”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Mihai Stoica îl felicită pe Joyskim Dawa

Mihai Stoica l-a felicitat pe Joyskim Dawa pentru că fotbalistul a ales să facă publice mesajele rasiste. „Pe mine mă înjura un şahist de performanţă. Şi voi aţi început? Eşti şahist şi eşti aşa de obraznic?

ADVERTISEMENT

Voia să facă omul tot felul de chestii cu membrii familiei mele. Avea omul nişte porniri foarte ciudate. Mă bucur că Dawa a ales să facă publice problemele astea. E clar că nu există rasism în România.

Când am venit de la Constanţa, am oprit la o benzinărie şi a venit un suporter. Zicea >. L-am dus în autobuz şi a făcut. Era atât de fericit. Nu există chestia asta. E izolată”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, dezvăluire despre Andrea Compagno: „A fost la Marijana”

Andrea Compagno a acuzat anumite probleme musculare, iar Mihai Stoica a dezvăluit că atacantul italian a fost la „vraciul” Marijana Kovacevic la Belgrad. Tot în Serbia a mers și Alexandru Băluță care a stat o bună perioadă de timp pe bară pentru o accidentare.

„Compagno a fost la Marijana. N-a știut nimeni. Vă spun eu acum. A avut o accidentare și a trebuit să… Băluță a fost la Marijana în ziua în care a împlinit 30 de ani. Compagno a fost la Marijana înaintea meciului cu Farul. Băluță, la fel. Au început să nu mai transpire astea.

Știu mulți jucători din România care merg acolo. Cluburile țin secret. De ce? Treaba lor. Acolo nu e absolut nimic ciudat. Pur și simplu se grăbește recuperea unor jucători cu probleme musculare. Penultima dată când a fost Andrea Compagno la Marijana era Alaba acolo. Toți ăia mari merg acolo”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT