Sport

Mihai Stoica, replică tăioasă pentru Marica: ”Pe mulți i-am făcut să arunce prosopul”

Mihai Stoica i-a răspuns lui Ciprian Marica, după ce fostul atacant l-a atacat la FANATIK SUPERLIGA.
18.09.2023 | 21:00
Mihai Stoica replica taioasa pentru Marica Pe multi iam facut sa arunce prosopul
Mihai Stoica. răspuns pentru Ciprian Marica. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

De mai bine de un an, Mihai Stoica este analist TV, iar poziția lui a pornit muște dispute. Mulți au acuzat că acesta nu are ce să caute la TV, ca angajat, având în vedere că reprezintă un club.

Mihai Stoica i-a răspuns lui Ciprian Marica: ”A ridicat sprânceana la mine”

Este și cazul lui Ciprian Marica, care l-a atacat pe Mihai Stoica la FANATIK SUPERLIGA. Fostul fotbalist a spus că nu este normal ca managerul general de la FCSB să fie angajat al unei televiziuni, la doar o zi după meciul dintre FCSB și Farul.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a răspuns acestor acuzații, spunând că nu crede că Ciprian Marica vrea să intre într-un conflict cu el, deoarece mulți s-au predat atunci când au fost împotriva lui.

Mai mult, MM spune că și Ciprian Marica a fost în poziția lui, de analist TV, și susține că nu trebuie să îi ceară voie lui Marica dacă vrea să vorbească.

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a ridicat sprânceana la mine. Am văzut. Nu mă număr printre fanii lui, dar am crezut că avem o relaţie de respect reciproc. Se pare că era doar dintr-o parte.

Nu cred că vrea să întreţină o polemică cu mine pentru că eu am întreţinut multe polemici la viaţa mea şi pe mulţi i-am făcut să arunce prosopul

ADVERTISEMENT

Nu am niciun fel de problemă. Nu cred că trebuie să-i cer voie lui Marica, dacă mâine o să comentez ce se întâmplă în Derby della Madonnina. Am primit o propunere, îmi place fotbalul, am cunoştinţe.

Oricând vrea să discutăm despre fotbal, poate să vină şi să discutăm. Despre orice din fotbal. Ştiu că a fost şi el în poziţia în care sunt eu, aşa că nu mai înţeleg ce doreşte.

ADVERTISEMENT

Poate să fie mai explicit. Eu încerc să fiu echidistant. Am un capital pe care nu vreau să-l pierd. Nu vreau să îmi pierd credibilitatea, Sunt foarte multe persoane care se uită la emisiunile la care sunt invitat şi e ultimul lucru pe care vreau să îl pierd. Aşa că niciodată nu o să mint cu neruşinare, indiferent că este sau nu soarta clubului meu în joc”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Atacul lui Marica

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Mihai Stoica a fost atacat de Ciprian Marica, c are a spus că nu este de acord cu poziția de analist TV pe care acesta o ocupă în prezent.

Eu nu fac parte din conducerea administrativă şi tehnică a Farului. Ştiu ce se întâmplă în club, dar nu sunt implicat în direcţia asta. Este clar că Gică Hagi se simte singur de multe ori şi are nevoie de susţinere.

Gică Popescu este preşedintele clubului şi vrea să îl vadă prezent şi pe Tibi Curt, pe toţi cei din club. Acum, şi să vorbeşti neîntrebat este puţin aşa. Toată

El ar vrea şi o reacţie din partea conducerii. Pe bună dreptate. Doar că trebuie să fie şi întrebaţi. Nu mi se pare normal că Mihai Stoica este analist permanent. Are posibilitatea de a-şi spune mereu punctul de vedere şi să pună presiune mai mult decât ceilalţi.

Nu are cum să fie echidistant. Este implicat direct. N-ai cum să fii echidistant în situaţia lui. Nu mai putem schimba lucrurile, asta este clar. De multe ori am plătit scump când am vorbit de arbitraj.

Vrei să vezi o măsură cel puţin la fel de corectă cum ţi s-a aplicat şi ţie şi de partea cealaltă. Vorbesc de mine, pentru că am fost chemat la Comisia de Disciplină la o adresă făcută de CCA.

Nu numai noi să plătim. Ci şi cei care greşesc trebuie să plătească”, a fost reacţia lui Ciprian Marica, acţionar la Farul Constanţa, la FANATIK SUPERLIGA.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,82 este cota pentru „GG” la meciul Hermannstadt – FCSB

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele...
Ea este Marina, doctoriţa ucisă în cabinetul stomatologic din Brăila unde lucra. Primele ipoteze despre identitatea criminalului
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”