Sport

Farul – FCSB 0-1, în etapa a 9-a din SuperLiga. Derby decis de penalty-ul lui Olaru. Cum arată clasamentul

FCSB a reușit să se impună în fața celor de la Farul Constanța în deplasare. Darius Olaru a marcat din penalty și a stabilit scorul partidei de la Ovidiu, 0-1.
17.09.2023 | 23:37
Farul  FCSB 01 in etapa a 9a din SuperLiga Derby decis de penaltyul lui Olaru Cum arata clasamentul
Victorie pentru FCSB cu Farul Constanța, scor 1-0. Darius Olaru este unicul marcator al meciului
ADVERTISEMENT
17-09-2023
17:14

Farul - FCSB 0-1 (Olaru 57 pen.)

Vezi cele mai importante faze ale partidei

Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro
Clasament SuperLiga. Sursă foto: Captură Flashscore.ro

Min. 90+6. FINAL DE MECI. Farul – FCSB 0-1

Min. 57. GOOOL FCSB!!! Darius Olaru marchează de la 11 metri.

Min. 45+2: PAUZĂ!

Min. 1: A început partida.

Farul: Aioani – Dussaut, Larie, Artean, Kiki – Băluță, Nedelcu, Grameni – Grigoryan, L. Munteanu, Budescu. Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, Boli, N. Popescu, Vînă, Mazilu, Andronache, Sali. Antrenor: Gheorghe Hagi

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Ov. Popescu, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Haruț, Miculescu, Lixandru, M. Toma, Radaslavescu, Djokovic. Antrenor: Elias Charalambous

Meciul Farul – FCSB are loc duminică, 17 septembrie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul etapei a 9-a a SuperLigii. Este o partidă specială, pentru că sezonul trecut în play-off s-a încheiat chiar în ultima etapă cu succesul dobrogenilor cu scorul de 3-2, după ce FCSB a condus cu 2-0 în partida care a decis echipa campioană. La pauză aceasta era FCSB, la sfârșitul celort 90 de minute titlul revenea echipei antrenate de Gică Hagi. Este evident că FCSB vine cu o imensă dorință de revanșă.

Unde se joacă meciul Farul – FCSB

Întâlnirea Farul – FCSB se dispută duminică, 17 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu. Meciul se va derula, conform așteptărilor, cu casa închisă, atât suporterii Farului, deși extrem de dezamăgiți de rezultatele foarte slabe din campionat (0-4 la în ultima etapă pe terenul lui FCU Craiova 1948) dar mai ales de ratarea accesului în grupele Conference League în fața lui HJK Helsinki, cât și cei din București anunțând o prezență masivă.

ADVERTISEMENT

Suporterii FCSB au cerut, conform regulamentului, 450 de bilete, adică zece la sută din capacitatea arenei de la Ovidiu, anul trecut având probleme cu iistribuția biletelor de către cei de la Farul, mult sub cota pe care trebuiau să o primească. Va fi, cu siguranță, show nu numai pe teren ci și în tribune, premise pentru un spectacol de bună calitate din toate punctele de vedere.

Cine transmite la TV partida Farul – FCSB

Partida Farul – FCSB se joacă duminică, 17 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Academiei Gheorghe Hagi de la Ovidiu, în etapa a 9-a din SuperLiga și va putea fi urmărită în direct pe toate cele trei posturi care difuzează SuperLiga: Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE STREAM.

ADVERTISEMENT

Pe litoral, după ce sâmbătă a fost o zi cu instabilitate ridicată, cu cerul aproape permanent acoperit dar și cu mai multe reprize, scurte, de ploaie, duminică, 17 septembrie, revine soarele în prim plan, fiind o zi cu cer senin și cu șanse foarte mici de a mai cădea vreun strop de ploaie. La amiază vor fi în jur de 24-25 grade dar la ora partidei vor mai rămâne doar 20 de grade. A fost desemnat să conducă acest meci Sebastian Colțescu din Craiova.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Farul – FCSB

Gică Hagi vine după un rezultat mai mult decât șocant pentru o echipă campionaă, 0-4 în Bănie cu FC U Craiova 1948 și după o eliminare totuși dureroasă din play-off-ul Conference League, unde era clar favorită în fața lui HJK Helsinki.

ADVERTISEMENT

La FCSB toată lumea vrea victoria după ce la pauza meciului direct la titlu din ultima etapă a sezonului trecut bucureștenii conduceau și erau pregătiți să joace preliminariile din Champions League. Vlad Chiricheș este absență îndelungată la FCSB, dar Alex Băluță lipsește și el la Ovidiu, cu leziune musculară, așa cum a anunțat FANATIK.