Sport

Mihai Stoica, scos din minți de Săndoi din cauza lui Miculescu: „Umilitor!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, l-a atacat dur pe Emil Săndoi. De ce spune că și-a bătut joc de David Miculescu.
08.07.2023 | 15:38
Mihai Stoica scos din minti de Sandoi din cauza lui Miculescu Umilitor
1 minut în 3 meciuri a jucat David Miculescu la Campionatul European U21, spre nemulțumirea lui Mihai Stoica. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a fost scos din minți din cauza tratamentului pe care Emil Săndoi i l-a aplicat atacantului FCSB, convocat de urgență la națională după accidentarea lui Mihăilă, dar introdus în teren doar un minut.

Mihai Stoica, atac necruțător la Emil Săndoi din cauza lui Miculescu: „Sunt contrariat! O sfidare a bunului simț”

David Miculescu a ajuns cu întârziere în cantonamentul FCSB din Olanda, așa cum FANATIK a dezvăluit, după ce a fost în lotul României U21 la Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica este extrem de nemulțumit de modul în care Miculescu a fost tratat de selecționer: „Umilitor! Sunt contrariat! Alt cuvânt nu găsesc să caracterizez ce s-a întâmplat… Să-l trimiți acasă, apoi să-l chemi înapoi?!”.

Chemat după accidentarea lui Mihăilă și Grameni, jucătorul ar fi fost apoi anunțat că nu mai e nevoie de serviciile sale: „Săndoi mi-a spus că l-a trimis acasă pentru că avea de ales între el și Mihăilă. Nu mi s-a părut plauzibil, dar am tăcut din gură”.

ADVERTISEMENT

Deși România avea nevoie să marcheze și să își spele imaginea în ultimul meci din grupe împotriva Croației, jucătorul FCSB-ului a fost introdus pe teren abia în final, pentru a bifa prezența la turneul final:

„Apoi, să-l bagi în minutul 89… o sfidare a bunului simț! Băiatul a venit bine în cantonament (n.r. – cel al FCSB-ului), a venit senin, nici n-am discutat despre ce a fost acolo”, a mai spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

David Miculescu a venit în cantonamentul din Olanda, deși ceilalți jucători prezenti la Euro U21 au primit vacanță

Ajuns cu întârziere la lot și pe teren un singur minut în meciul contra Croației, FCSB a luat decizia ca David Miculescu să nu mai meargă în vacanță și să ajungă în cantonamentul de la Apeldoorn.

Asta deși Ștefan Târnovanu, Octavian Popescu și Alexandru Pantea au primit câteva zile de vacanță. Atacantul se alăturase lotului lui Săndoi în cantonamentul din Italia după o săptămână de vacanță.

ADVERTISEMENT

După alte câteva zile de odihnă, a mers în Olanda, însă tot a ratat startul stagiului de pregătire, ceea ce i-a nemulțumit pe cei de la FCSB, mai ales că Emil Săndoi nu s-a bazat pe el la turneul final.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.88 este cota pentru „ambele marchează și sub 5,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT