Sport

Cristi Ganea, la FCSB! Fundașul stânga a efectuat primul antrenament cu roș-albaștrii. Update exclusiv

Cristi Ganea (31 de ani) a ajuns deja la București. Primele declarații. Fundașul stânga visează la națională. Ce spune de Gigi Becali.
07.09.2023 | 12:48
Cristi Ganea la FCSB Fundasul stanga a efectuat primul antrenament cu rosalbastrii Update exclusiv
FCSB l-a prezentat pe Cristi Ganea! Ce număr va purta fundașul stânga. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT
07-09-2023
09:51

Cristi Ganea, primul antrenament cu FCSB

Cristi Ganea a fost integrat instant la FCSB. Noul fundaș stânga al vicecampioanei a efectuat deja primul antrenament alături roș-albaștri. Paginile de social media ale FCSB-ului au postat câteva imagini spectaculoase cu evoluția lui Ganea de la prima ședină de pregătire sub comanda lui Elias Charalambous.

„Aici puteți urmări imagini de la primul antrenament efectuat de Cristian Ganea alături de noii săi colegi de la FCSB!”, a scris FCSB, pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by FCSB (@fcsbofficial)

 

 

 

06-09-2023
15:38

Cristi Ganea, noul număr 24 de la FCSB

Cristi Ganea a fost prezentat la FCSB. Fundașul stânga în vârstă de 31 de ani va îmbrăca tricoul cu numărul 24. „Bine ai venit, Cristian Ganea! FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Cristian Ganea, care este, începând de miercuri, jucătorul echipei noastre.

Fundașul în vârstă de 31 de ani va purta tricoul cu numărul 24 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi. Clubul nostru îi urează Bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!”, a anunțat FCSB, pe pagina oficială de Facebook.

05-09-2023
18:27

Cristi Ganea a ajuns la București. Primele declarații

Cristi Ganea a aterizat la București pe Aeroportul „Henri Coandă” și urmează să semneze cu FCSB. Fundașul stânga dorit de către Gigi Becali a oferit primele declarații: „Am simţit că o să vină oferta de la FCSB. Fie a apărut transferul la Panathinaikos, pur și simplu nu am reușit să o ducem la capăt. Au mai fost tentative, îi mulţumesc domnului Becali pentru laude. Mă antrenez de două luni, perioada cu COVID a fost foarte grea.

Gigi Becali mă cunoaște, am jucat contra FCSB-ului de atâtea ori și cred că am lăsat o imagine bună în fotbalul românesc. Nu am nicio problemă cu criticile, le accept. Nu prea dau interviuri, nu-mi place să ies în evidență. Le accept, poate sunt lucruri pozitive, poate negative, încerc să învăț din ele dacă se poate.

Discuția cu Gigi Becali a decurs bine. Nu m-am întâlnit cu dânsul, am vorbit doar la telefon. A vorbit în stilul lui, plăcut, mi-a spus că mă dorește foarte mult la echipă, că dorea acest transfer mai demult, iar asta m-a încurajat să fac pasul.

Pot juca și mijlocaș și fundaș stânga, dar sunt mai confortabil ca fundaș. Mă bucură enorm că FCSB a început foarte bine campionatul, este o echipă foarte bună. Nu vreau să vorbesc despre titlu, este departe, vreau să o luăm meci cu meci”, a mai spus fundașul stânga care a mai avut și alte oferte din Grecia.

Cristi Ganea visează la echipa națională după transferul la FCSB: „Am ales cel mai mare club din România”

Fostul jucător al lui Hagi a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în ultimul an: „Ieri m-am întors în Grecia, am terminat cu ei. Este un capitol încheiat, acum urmează ceva frumos pentru mine și chiar mă bucur că sunt aici.

Transferul la Panathinaikos a fost unul reușit, dar după câteva luni m-am confruntat cu o problemă destul de gravă și a trebuit să fac o pauză de 6 luni. Am avut COVID, apoi am făcut ceva analize.

În prima fază a fost OK, apoi doctorii au insistat să fac și mai multe analize și mi-au transmis să fac o pauză de 3-6 luni. Nu a fost ușor, eram titular, echipa câștiga, însă nu am avut ce face. Mi-a fost foarte greu, am stat 6 luni fără fotbal și mi-am dat seama ce înseamnă să-ți ia cineva ceea ce-ți place.

Am avut o perioadă lungă în care am stat și între timp ei au luat fundaș stânga. Mi-am dat seama că aș juca foarte puțin, să fi stat un an și să joc 10 meciuri nu e stilul meu. Îmi doresc să joc. Am avut câteva oferte din Grecia, dar am ales cel mai mare club din România și asta mă face mândru.

A contat și echipa națională, dar în primul rând sunt bucuros că sunt sănătos. Abia aștept să încep antrenamentele, să joc 3-4 meciuri pentru a fi în formă maximă, apoi mă voi gândi și la echipa națională.

Sunt bine de aproximativ două luni, doctorii mi-au spus că sunt OK și pot relua activitatea. Sunt bine, dar am nevoie de 2-3 săptămâni de antrenamente puțin mai grele, și de 2-3 meciuri pentru a fi în formă maximă”.

02-09-2023
21:52

Gigi Becali a confirmat transferul lui Ganea: „Întotdeauna mi-a plăcut de el”

Informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, conform căreia Ganea a reziliat cu Panathinaikos a fost confirmată de Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a declarat că fundașul stânga urmează să semneze cu FCSB.

„Da, da. Azi m-a sunat impresarul că deja a reziliat. Vine luni, semnează și face vizita medicală. Întotdeauna mi-a plăcut de el. (n.r. – că a jucat puțin în ultimul an) Dacă este, bine, dacă nu, iar bine. Știți cum lucrez eu”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

FCSB i-a găsit contracandidat lui Risto Radunovic, autorul unui gol în victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Cristian Ganea (31 de ani) va fi noul fundaș stânga al rol-albaștrilor.

Cristi Ganea, acord cu FCSB! Fundașul stânga s-a despărțit de Panathinaikos

Conform playsport.ro, Cristi Ganea este fundașul stânga care vine la FCSB să-i facă concurență lui Risto Radunovic. FANATIK a aflat în exclusivitate că la miezul nopții, imediat după FCSB – Universitatea Craiova, Ganea și-a reziliat contractul cu Panathinaikos. Înțelegerea apărătorului cu gruparea elenă expira în vara lui 2024.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute de site-ul nostru, Cristi Ganea, fotbalist care are și cetățenie spaniolă, s-a înțeles deja cu FCSB și va semna din postura de jucător liber de contract. FCSB va fi a șasea echipă din România la care joacă Ganea, după ASA Tg. Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov și Viitorul Constanța.

Cristi Ganea juca din iulie 2022 la Panathinaikos, dar aventura sa la gruparea elenă nu a fost cea mai reușită. Într-un an de zile, fundașul stânga n-a jucat decât în zece meciuri, perioadă în care a oferit o pasă de gol. Internațional român, cu opt selecții, Ganea a avut și alte experiențe în străinătate, la Athletic Bilbao, Numancia și Aris Thessaloniki.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „Avem încredere totală în Risto, dar ce se întâmplă dacă el nu joacă?”

Mihai Stoica a anunțat încă de acum câteva zile că FCSB își dorește să mai aducă un fundaș stânga. Pe acel post, vicecampioana are doi jucători în lot. Pe Risto Radunovic, care e titular constant, și pe Ionuț Panțâru, care nu a mai bifat vreun minut într-o partidă oficială de mai bine de trei ani.

„La momentul ăsta, suntem aproape să-l dublăm pe Radunovic. Era singura poziție care nu era dublată la noi. În rest, la fundașii centrali avem soluții.

ADVERTISEMENT

Dawa, Ngezana, Haruț, Ovidiu Popescu, care a mai jucat acolo, și Lixandru. Nu mai jucăm în Europa, au căzut 6 meciuri cu altă încărcătură decât cele uzuale.

Ștefănescu nu prea mai e o țintă. Era înainte să apară această variantă de fundaș stânga. El putea acoperi și poziția pe care chiar o avem descoperită.

ADVERTISEMENT

Avem încredere totală în Risto, dar ce se întâmplă dacă el nu joacă? Trebuie să faci 7.000 de permutări. Ia-l pe Pantea, du-l acolo. Mai e Panțîru, dar mai are… încă nu e. Mai are de refăcut diferența de masă musculară”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 600.000 de euro este cota de piață a lui Cristi Ganea, conform transfermarkt.com
  • 8 selecții are fundașul stânga la naționala de seniori a României

  • 2,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT