Sport

Mihai Stoica și-a schimbat radical părerea despre CFR Cluj: „Nu sunt bou să fiu consecvent!”

Mihai Stoica și-a schimbat radical părerea despre CFR Cluj, spunând că a rămas impresionat de felul în care evoluează Farul.
19.04.2023 | 21:50
Mihai Stoica sia schimbat radical parerea despre CFR Cluj Nu sunt bou sa fiu consecvent
Mihai Stoica și-a schimbat radical părerea despre CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre duelul din etapa viitoare cu Rapid, recunoscând că nu își dorea să întâlnească echipa lui Adrian Mutu într-o formă slabă, pentru că într-un derby, giuleștenii se vor mobiliza mult mai bine.

Mihai Stoica și-a schimbat radical părerea despre CFR Cluj

Mihai Stoica și-a schimbat părerea despre CFR Cluj, fiind impresionat de felul în care a evoluat Farul, chiar dacă FCSB a reușit să se impună, scor 2-1: „Spuneam că CFR-ul este cel mai puternic adversar, dar m-am răzgândit! După meciul cu Farul, îmi schimb opinia, că nu sunt bou să fiu consecvent.

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut Farul, i-am simțit mai periculoși. I-am simțit puternici. Am văzut două echipe făcând meciuri foarte bune, Rapid la meciul cu CFR Cluj și Farul la meciul cu Craiova”.

„Dintre CFR și Farul nu știu să spun care e mai periculoasă, contează ce se va întâmpla sâmbătă. Nu-mi convine situația de la Rapid, pentru că cea mai importantă șansă să regleze lucrurile o reprezintă meciul cu noi. Își pot rezolva problemele.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu o să fie un meci cu Craiova sau CFR mai important decât cu noi, mai ales că obiectivul e compromis. Mi-aș fi dorit să facă un egal cu Craiova”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Vrem un arbitru bărbat și corect la meciul cu Rapid!”

„Dacă noi vom avea un arbitru bărbat și corect, care să nu permită jocul la intimidare, atunci cred că putem să avem șanse mare, nu știu dacă să fim favoriți în Giulești, dar să avem șanse mari.

ADVERTISEMENT

Eu cred că se va juca foarte tare, nu trebuie să se supere nimeni, dar eu cred că dacă vom fi arbitrați corect și nu se va permite jocul dur, vom avea șanse mari.

Nu cred că ei, la meciul cu noi, își vor certa jucătorii, eu știu care e spiritul lor. La oricare alt meci o să-și certe jucătorii, dar nu la meciul cu noi”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Niciodată n-aș semna pentru un egal în Giulești, dar aș semna pentru 4 puncte în următoarele două deplasări. Dacă obținem 4 puncte în aceste două deplasări, vom avea șanse reale la titlu.

MM despre Ghencea: „Ce să seprăm? Ni s-a spus că nu sunt norme, dacă nu sunt norme… asta e!”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,65 este cota pentru „2 solist” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: