Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoica, mesaj euforic după FCSB – Farul 2-1: „Nimănui nu i se va șterge din memorie capodopera lui Florinel Coman”. Video

Mihai Stoica (58 de ani), managerul general al FCSB, a dezvăluit secretul revirimentului echipei după victoria cu Farul Constanța.
18.04.2023 | 11:08
Mihai Stoica mesaj euforic dupa FCSB  Farul 21 Nimanui nu i se va sterge din memorie capodopera lui Florinel Coman Video
FCSB s-a apropiat la doar 2 puncte de liderul Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica e extaziat după ce FCSB s-a apropiat la doar puncte de Farul și unul de campioana CFR Cluj. Mesaj special pentru antrenori, jucători și fani.

Mihai Stoica, triumfător: „Echipa legendelor Hagi și Popescu, mult peste cum s-a prezentat în ianuarie pe Arenă”

Oficialul FCSB e de părere că Farul a jucat mai bine decât la ultimul meci de pe Arena Națională: „Echipa legendelor Hagi și Popescu este din ce în ce mai bună, mult peste cum s-a prezentat în ianuarie pe Arena, când a câștigat”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Florinel Coman a marcat un gol de excepție care l-a cucerit definitiv pe managerul general al FCSB, care l-a evidențiat și pe Olaru: „Dar… Când noi avem toți fotbaliștii importanți apți și jucăm cu atitudinea asta… nimănui nu i se va șterge din memorie capodopera lui Florinel Coman, dar eu rămân ȘI cu sprinturile din prelungiri ale inepuizabilului căpitan Darius Olaru…”.

Mihai Stoica a vorbit despre colaborarea excelentă dintre Elias Charalambous și Mihai Pintilii: „Când armonia prezentă în biroul antrenorilor se reflectă în exprimarea echipei, pe tot parcursul unui meci pregătit excelent…”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, despre arbitrajul de la FCSB – Farul: „Unde eram cu punctele alea?”

Stoica a comentat și arbitrajul, după ce FCSB a primit un penalty: „Când arbitrajul video intervine prompt și se dictează penalty (nu ca în 3 situații similare la primul meci din playoff; unde eram cu punctele alea?)…”.

La derby-ul de titlu au participat aproximativ 27.000 de spectatori, deși vremea a fost una englezească și a plouat pe tot parcursul meciului: „Când orice intemperii s-ar abate asupra Arenei Naționale, suprafața de joc arată ca pe Wembley, oamenii de la SPORTS FIELDS efectiv trăind pe terenurile de la Arenă, Arc, Craiova (în curând și Cluj Arena)…

ADVERTISEMENT

Când ai alături aproape 30.000 STELIȘTI care uită de Sfintele Sărbători, ignoră ploaia asta enervantă și urmează exemplul celor din Peluza Nord Steaua Oficial… ATUNCI NIMENI ȘI NIMIC NU NE POATE STA ÎN FAȚĂ”.

Mihai Stoica a sărbătorit cu jucătorii și suporterii la finalul meciului

Mihai Stoica a primit un cadou frumos din partea jucătorilor, la câteva zile după ce a împlinit 58 de ani. Managerul general a savurat la maxim victoria împotriva liderului Farul Constanța și a filmat bucuria suporterilor.

ADVERTISEMENT

Înainte de meci, Stoica era convins că dacă FCSB nu va câștiga își va lua adio de la titlu: „Dacă nu batem Farul, noi nu avem cum să emitem pretenţii la câştigarea campionatului. Atunci trebuie să ne luptăm pentru un loc de cupe europene şi gata, dar trebuie să batem. Sunt convins că vor fi cel puţin 30.000 de spectatori, care sunt foarte importanţi pentru noi”.

ADVERTISEMENT
Tags: