Sport

Mihai Stoica și Basarab Panduru, neimpresionați după Elveția – România 2-2: „Nu mă păcălește rezultatul! Cea mai mare minciună”

Mihai Stoica și Basarab Panduru au rămas neimpresionați după remiza obținută de România în duelul de la Lucerna cu Elveția, scor 2-2.
20.06.2023 | 01:13
Mihai Stoica si Basarab Panduru neimpresionati dupa Elvetia  Romania 22 Nu ma pacaleste rezultatul Cea mai mare minciuna
Mihai Stoica și Basarab Panduru, neimpresionați după Elveția - România. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României este de părere că rezultatul este mincinos, însă este bucuros pentru că România are șanse mai mari să ajungă la Campionatul European din 2024. Basarab Panduru a fost mai dur și a spus că la finalul primei reprize se întreba dacă avem un selecționer pe banca tehnică.

Mihai Stoica și Basarab Panduru, neimpresionați după Elveția – România

Mihai Stoica și Basarab Panduru nu au fost impresionați după remiza României cu Elveția: „Și ceasul elvețian se mai strică dacă primește un șoc, că nu toate sunt rezistente la șoc.

ADVERTISEMENT

Au prins bine crucile făcute de jucătorii români după golul de 2-2, că după a venit bara lor. Orsato a făcut bine că n-a făcut figuri și s-a dus să revadă faza la VAR, pentru că ar fi dictat greșit un penalty. Mi-a plăcut mult atitudinea lui Burcă”.

„Dacă se făceau schimbările mai devreme, marcam mai mult? Dacă noi nu eram pasivi, cum puteau ei să facă șase sute și ceva de pase reușite. Foarte slab am jucat, foarte slab!

ADVERTISEMENT

E un punct mare, dar revin la ce am spus cu Kosovo. Kosovo nu există în grupa asta, a pierdut cu Belarus pe teren neutru. Noi dacă batem Israel la București, suntem la EURO. Sunt foarte slabe naționalele în grupa noastră.

Elvețienii au luat fotbalul la mișto. Ce a făcut Shaqiri la 2-0… meritul lui Edi este că a introdus doi jucători inspirați, Mihăilă cu două goluri și Moruțan cu două pase decisive. Cum ne-am prezentat până în minutul 85 nu mai contează”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt păcălit de rezultatul ăsta!”

„Nu sunt păcălit de rezultatul ăsta. Noi ne-am dus acolo să ce? Să ne apărăm, să mergem pe contraatac sau ce? Am avut noi vreo idee de joc cel puțin în prima repriză. Până în minutul 90 n-am jucat nimic, au venit momentele astea.

La finalul primei reprize îți puneai întrebarea dacă avem selecționer. Acum ai încredere datorită rezultatul. S-ar putea să păcălești multă lume, că ai făcut egal cu Kosovo și egal cu Elveția”, a continuat Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare minciună din fotbal din toate timpurile. Noi, la un moment dat, trebuia să pierdem cu 7-0. Ne trezim că ajungem în situația să facem 2-2, Kosovo pierde în Belarus și suntem într-o situație foarte bună”, a mai spus „Pandi”.

ADVERTISEMENT