Sport

Mihai Stoica, supărat că Darius Olaru nu e titular la națională: „Mai bine stătea în vacanță decât rezervă neutilizată!”

Mihai Stoica este supărat pentru că Darius Olaru nu este titular la echipa națională și este de părere că mai bine stătea în vacanță.
19.06.2023 | 21:10
Mihai Stoica suparat ca Darius Olaru nu e titular la nationala Mai bine statea in vacanta decat rezerva neutilizata
Mihai Stoica, supărat că Darius Olaru nu e titular la națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a spus că nu îi reproșează nimic lui Edi Iordănescu, însă și-ar fi dorit ca Darius Olaru să stea în vacanță și să înceapă pregătirile pentru următorul sezon cu FCSB decât să fie rezervă neutilizată la echipa națională.

Mihai Stoica, supărat că Darius Olaru nu e titular la națională

Mihai Stoica este supărat că Darius Olaru nu este titular la echipa națională, fiind de părere că mai bine pentru FCSB ar fi fost ca el să aibă vacanță, după care să revină la antrenamentele vicecampioanei României:

ADVERTISEMENT

„Mie mi-ar fi convenit mai degrabă să stea în vacanță Olaru decât să stea pe-acolo rezervă neutilizată. Nu e un reproș, nu comentez alegerea selecționerului!

E drept că a avut un meci bun de tot cu Finlanda, el și cu Cicâldău au fost cei mai buni, iar în alte meciuri am simțit că joacă așa cu o teamă. Dar nu vreau să discut despre asta. Dacă se simt ei lejeri să vorbească despre asta, vor vorbi”.

ADVERTISEMENT

„Indiscutabil Băluță și Marius Marin nu joacă pentru că au avut un meci greu în Kosovo. Nu știu dacă ai nevoie de un distrugător împotriva Elveției, pentru că dacă vrei să faci față împotriva Elveției, trebuie să mai ții și de minge.

Avem un Coman, care are o explozie foarte bună, la fel și Alibec. Ianis e polivalent, dar e mai mult mijlocaș decât atacant. Dar nu cred că au jucat vreodată într-o echipă Ianis, Screciu, Coman și Stanciu”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Am fost puțin cam dur cu Pușcaș!”

„Toți cei trei fundași centrali ai noștri sunt mari. Nedelcearu și Drăgușin au jucat într-un campionat în care toată lumea e bine din punct de vedere tactic, în Serie B.

Probabil că Screciu s-a antrenat bine, e un jucător cu agresivitate peste medie. Nu e tehnic, dar îți închide jocul și are cine să ajungă la poartă.

ADVERTISEMENT

„Am fost puțin cam dur atunci cu Pușcaș, dar am rămas șocat pentru că intrase Alibec mult prea târziu. Ca să poți să pui probleme, trebuie să ai un capitol la care să fii cumva peste adversar”, a continuat Mihai Stoica, vorbind și despre George Pușcaș.

„Mihăilă are o viteză extraordinară. Coman îi rupe pe toți pe 10 metri. Și Ivan are, dar pe 30-40 de metri Mihăilă îi bate pe toți. Contează și ce știi să faci după cu mingea la picior.

Nu e neapărat de comparat, dar vă dau un exemplu. Noi ne-am grăbit să-l luăm pe Golofca înaintea meciului cu Sporting pentru că are o viteză bună.

L-am luat și l-am băgat în teren după trei zile, dar nu s-a descurcat împotriva lui Sporting, a luat galbene și cam atât îmi aduc aminte din dubla aia despre el”, a mai spus MM Stoica.


  • 3,40 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „prima repriză total goluri România: peste o,5” la meciul Elveția – România

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu...
Francezii au „foame“ de bani: dovada că prețurile au explodat la Paris, cu ocazia Jocurilor Olimpice
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Insula din Grecia care a ajuns sufocată de mormane de gunoaie
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană...
Denis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile...
Alibec, îndrăgostit până peste cap. O campioană mondială la gimnastică i-a sucit mințile fotbalistului
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și...
Ea este soția profesorului cu fustă de la Universitatea din București. Bridget și Andrei Nae sunt căsătoriți de ani buni
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin...
Șef de companie de stat din Romania: 76.000 de lei pe lună. Cosmin Ghiță a fost numit director general pe 12 februarie 2023
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă...
Nu este o pădure, ci un singur copac! Marele Banian, arborele care ocupă o suprafață de aproape 19.000 de metri pătrați