Sport

Mihai Stoica, sincer după Sepsi – FCSB 1-2: „Un rezultat de egalitate era echitabil!”. Promisiune, după ce fanii au făcut dezastru la stadion

Mihai Stoica a fost sincer după victoria obținută de FCSB în deplasarea cu Sepsi, scor 2-1, fiind de părere că un rezultat de egalitate era echitabil.
04.04.2023 | 22:09
Mihai Stoica sincer dupa Sepsi  FCSB 12 Un rezultat de egalitate era echitabil Promisiune dupa ce fanii au facut dezastru la stadion
Mihai Stoica, sincer după Sepsi - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre pagubele pe care fanii echipei le-au făcut pe stadionul covăsnenilor, spunând că FCSB va suporta cheltuielile privind reparațiile.

Mihai Stoica, sincer după Sepsi – FCSB

Mihai Stoica a fost sincer după victoria obținută de FCSB în duelul cu Sepsi, iar managerul „roș-albaștrilor” consideră că un rezultat de egalitate era echitabil, însă apreciază felul în care echipa a revenit după ce a fost condusă încă din debutul confruntării:

ADVERTISEMENT

„Cred că un rezultat de egalitate era echitabil la ce s-a jucat aseară. E mare lucru că am întors scorul. În a doua repriză, am avut noroc că l-am avut în poartă pe Târnovanu.

Dacă facem un top al celor mai bune 5 meciuri făcute de Târnovanu, trei vor fi împotriva lui Sepsi. Formidabilă evoluția lui și a lui Coman. Coman e alt fotbalist, îl vedem la antrenamente. La fel, formidabilă a fost și evoluția lui Compagno, care a alergat mai mult și decât Darius Olaru”.

ADVERTISEMENT

„Am rămas surprins de ce au făcut fanii!”

Suporterii FCSB-ului au făcut mai multe pagube în stadion și au rupt ușile de la toalete. Mihai Stoica mărturisește că a fost uimit de gestul acestora și a spus că FCSB va suporta absolut toate cheltuielile:

„Suporterii noștri au fost supărați că au stat câțiva în afara stadionului, dar nu e vina celor de la Sepsi. Oamenii s-au comportat admirabil de câte ori am fost acolo.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că suporterii au lăsat gluma aia sinistră cu afară cu ungurii din țară. Noi o să plătim reparațiile de la toaletele de pe stadion, mi se pare normal. Am rămas surprins de ce au făcut”.

„Sepsi e o echipă puternică pe teren propriu, plus că nu e o echipă care să facă act de prezență și așa vor juca toate meciurile. Au pus mult suflet cu noi.

ADVERTISEMENT

N-am cum să îi înțeleg că au fost supărați pe arbitraj, mi s-a părut un arbitraj bun. E drept că am tras de timp pe final, dar noi în ultima perioadă am tot luat goluri pe final, nu puteam să riscăm și acum”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.


  • 1,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „șansă dublă X2” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT