Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. FCSB, “upgradată” în lupta pentru titlu din acest sezon: “Au învățat”. Ce s-a putut observa în meciul cu Sepsi. Video

FCSB și-a învățat lecțiile în lupta pentru titlu din SuperLiga. Noile detalii din jocul roș-albaștrilor au putut fi observate în partida câștigată cu Sepsi.
04.04.2023 | 16:56
Exclusiv FCSB upgradata in lupta pentru titlu din acest sezon Au invatat Ce sa putut observa in meciul cu Sepsi Video
FCSB și-a învățat lecțiile în lupta pentru titlul de campioană. Foto: colaj sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat trei puncte importante în lupta la titlu din actuala stagiune, scor 2-1 cu Sepsi la Sf. Gheorghe. Andrei Vochin, analistul FANATIK SUPERLIGA, a remarcat faptul că echipa finanțată de Gigi Becali a practicat un fotbal „urât” pe anumite porțiuni de timp pentru a menține avantajul scorului.

FCSB și-a învățat lecția în lupta pentru titlu: „M-a impresionat”

FCSB a pierdut puncte importante în ultimele etape ale sezonului regular. Echipa pregătită de Mihai Pintilii și Elias Charalambous a pierdut cu Farul, scor 2-3 și a remizat cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în partidele retur din sezonul regular. Ambele goluri ale adversarilor au venit în minutele de prelungire.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin a analizat jocul FCSB-ului în meciul cu Sepsi, scor 2-1 în a doua etapă din play-off și a remarcat că jucătorii au apelat la anumite trucuri pentru a ține de rezultat. Consilierul președintelui FRF este de părere că o echipă care luptă pentru campionat are nevoie și de astfel de momente spre nemulțumirea lui Gigi Becali. Patronul vicecampioanei a fost iritat de faptul că jucătorii FCSB-ului nu au avut posesia în permanență.

„Pe mine m-a impresionat ceva la FCSB. Încep să înțeleagă cam ce trebuie să facă dacă vor să câștige un campionat pentru că mai sunt porțiuni de joc în care trebuie să înveți să joci urât. FCSB, aseară, a arătat în finalul meciului că știe să joace și urât.

ADVERTISEMENT

Am văzut trageri de timp. De exemplu, în minutele de prelungire, e aproape adevărat că FCSB n-a trecut centrul terenului, dar de ce? Pentru că s-a dus și a avut puterea să stea în presing peste ei. I-a luat de sus. 

„Schimbarea s-a dovedit corectă în apărarea rezultatului”

E un lucru pentru o echipă care vrea să câștige campionatul. Numărul ocaziilor a fost 7-4 pentru Sepsi, dar cele mai multe ocazii ale celor de la Sepsi au fost în prima repriză când evident și FCSB a avut ocazii. Ceea ce vreau să spun e că schimbarea de sistem și de oameni, la un moment dat, s-a dovedit corectă în apărarea rezultatului.

ADVERTISEMENT

S-a trecut de la 4-3-3, la 4-2-3-1 pentru că jucătorii au început să își câștige duelurile la mijlocul terenului, ceea ce nu se întâmpla în prima repriză”, a fost analiza făcută de Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO AICI.

La pauza meciului cu Sepsi, din echipa FCSB au ieșit Andrei Cordea și Malcom Edjouma, fiind înlocuiți cu David Miculescu și Ovidiu Popescu. Elias Charalambous a fost ironizat la FANATIK SUPERLIGA, după ce a lăsat de înțeles că cipriotul a fost cel care a dictat schimbările de la pauză.

ADVERTISEMENT

FCSB, probleme în defensivă la meciul cu Sepsi

Andrei Vochin consideră că FCSB are mari probleme în apărare, iar unul dintre jucătorii care lasă de dorit este Risto Radunovic. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a remarcat calitățile ofensive ale fotbalistului muntenegrean, însă a vorbit despre aportul defensiv scăzut pe care l-a înregistrat în ultimele partide.

Totodată, Malcom Edjouma și Darius Olaru au avut un radament scăzut în defensivă în ultimele partide. „În prima repriză acele cinci ocazii pe care le-a avut Sepsi, mare parte dintre ele au venit din stânga și din dreapta lui Adrian Șut, acolo unde nici Edjouma, nici Olaru nu au făcut faza defensivă, au făcut numai fază ofensivă.

Pentru mine unele semne de întrebare sunt în ceea ce privește randamentul defensiv al lui Risto Radunovic, nu numai la meciul acesta. Au mai fost niște meciuri. El pe fază ofensivă ajunge foarte mult în ultima treime, vine cu centrări, e foarte activ și colaborează bine cu Florinel Coman. 

„Sunt probleme pe faza defensivă la FCSB la mai mulți jucători”

Dar atenție în faza defensivă. Eu nu vorbesc că și-a dat autogol aseară. Sunt probleme pe faza defensivă la FCSB la mai mulți jucători. L-am numit pe Radunovic. Edjouma are mari probleme pe fază defensivă. Olaru a avut probleme mari pe faza defensivă când a jucat inter. Când s-a dus în spatele vârfului a fost mai departe de poartă și nu s-a mai văzut foarte mult lucrul ăsta. N-au putut să interpreteze corect modul în care extremele celor de la Sepsi, Ștefănescu și Aganovic, au intrat în centrul terenului în stânga și în dreapta lui Șut și acolo au creat dezechilibre în prima parte a meciului. Ceea ce în a doua parte nu s-a mai întâmplat”, a mai spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT