Sport

Mihai Stoica, supărat după victoria de la Botoșani. Sedință de urgență la FCSB: ”Este alarmant”

Victoria de la Botoșani nu a mulțumit pe nimeni de la FCSB.
09.10.2023 | 10:35
Mihai Stoica suparat dupa victoria de la Botosani Sedinta de urgenta la FCSB Este alarmant
Ședință de urgență la FCSB, anunțată de Mihai Stoica. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus pe terenul ”lanternei roșii”, FC Botoșani după un meci în care elevii lui Elias Charalambous au fost foarte bine blocați de o echipă ce nu are prea mari speranțe de la acest sezon.

Ședință de urgență la FCSB

În final, scorul a fost 1-0, după un gol marcat de Mihai Lixandru în prima repriză, cu capul. Deși FCSB a ratat alte ocazii mari, Botoșani a avut șansa ei și putea încurca liderul.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, s-a declarat nemulțumit de faptul că în ultimele două meciuri, victoria de la Botoșani și remiză cu U Cluj de pe Arena Națională, jucătorii și-au pierdut altruismul.

Acesta spune că, fața de sezoanele precedente, jucătorii sunt mult mai prieteni între ei, dar cu toate acestea în ambele meciuri au fost faze care puteau fi judecate altfel, dacă se renunță la individualism. De fiecare dată, Compagno ar fi putut înscrie, dacă era servit de colegi.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, jucătorii de la FCSB vor intra astăzi într-o ședință pentru a se discută aceste probleme și pentru a se găsi soluții astfel încât în astfel de momente fazele să se gândească în interesul echipei.

În partea a doua a meciului am suferit. Nu au fost ocazii mari, dar puteam să primim gol. Nu ne aşteptam. Nu mă aşteptăm să avem emoţii la meciul ăsta. Este al doilea meci la rând. Asta este alarmant şi trebuie discutat, e al doilea meci la rând când altruismul lipseşte!

ADVERTISEMENT

Au fost momente când anumiţi coechipieri erau în situaţii mai bune şi nu au fost serviţi. Băluţă lui Compagno data trecută, Olaru lui Compagno acum. Asta trebuie reglat. Probabil că aici şi noi am greşit… că nu am insistat după U Cluj. Poţi sa te duci pe o pantă descendentă cu aşa ceva!

Pe mine mă miră treaba asta, pentru că noi am avut nişte probleme anii trecuţi, jucătorii stăteau puţin separat. Acum nu mai este cazul, acum îi văd împreună. La o masă de 10 jucători se îngrămădesc 12, vor să stea împreună, să socializeze. Nu erau în trecut foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Acum sunt mult mai prieteni. De asta m-am mirat că s-au întâmplat astea, dar bine ca am câştigat”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport, la o zi după ce liderul din SuperLiga a câștigat dulul cu FC Botoșani, scor 1-0.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2.82 este cota pentru ”peste 1.5 în prima repriză” la meciul FCSB – FC Voluntari ce se va juca pe 22 octombrie

ADVERTISEMENT