Sport

Mihai Stoica vrea răspunsuri din partea lui Kyros Vassaras: „Să spună cine e responsabil pentru masacrul din Giulești”

Mihai Stoica vrea răspunsuri din partea lui Kyros Vassaras, dorind să afle de ce au existat multe greșeli în duelul dintre Rapid și FCSB, scor 1-0.
25.04.2023 | 20:08
Mihai Stoica vrea raspunsuri din partea lui Kyros Vassaras Sa spuna cine e responsabil pentru masacrul din Giulesti
Mihai Stoica vrea răspunsuri din partea lui Kyros Vassaras. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României nu înțelege nici motivele pentru care Istvan Kovacs a fost trimis să arbitreze în Kuweit, iar Ovidiu Hațegan, chiar în ziua meciului cu Rapid, a fost delegat să arbitreze o semifinală din Cupa Regelui din Arabia Saudită.

Mihai Stoica vrea răspunsuri din partea lui Kyros Vassaras

Mihai Stoica vrea răspunsuri din partea lui Kyros Vassaras și încearcă să afle cine e „responsabil pentru masacrul din Giulești”: „L-aș întreba pe ce criterii a delegat în prima etapă a play-off-ului, la meciul nostru cu Craiova, un meci echilibrat între două echipe care se luptă la titlu. De ce a delegat un cvasi-necunoscut, și anume pe Florin Andrei?

ADVERTISEMENT

L-aș mai întrebat de ce ne persiflează trimițând un arbitru valoros cum e Kovacs în Kuweit, pentru un derby, nici n-am știut că în Kuweit sunt derby-uri”.

„De ce l-a trimis pe Hațegan în ziua meciului nostru cu Rapid în Arabia Saudită pentru o semifinală de cupă, iar la noi a fost delegat Rareș Vidican. Toată lumea vorbește de Feșnic, dar să nu-l uităm și pe Rareș Vidican.

ADVERTISEMENT

Eu aș vrea să aflu discuțiile din cabina VAR, pe care Feșnic le-a avut cu Vidican să vedem cine e responsabil pentru masacrul din Giulești. L-aș ruga să iasă și să ne spună cum sunt pedepsiți arbitri care greșesc, că noi știm cum sunt pedepsiți jucătorii și antrenorii.

Cojocaru ne elimină din Cupa României și noi nu știm dacă a fost suspendat sau nu. Ceilalți pot să spună că poți să faci orice împotriva FCSB-ului, că ești premiat, nu pedepsit”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

MM Stoica îi răspunde lui Adi Mutu, după declarațiile făcute la FANATIK SUPERLIGA

MM Stoica i-a dat un răspuns lui Adi Mutu, după declarațiile făcute de antrenorul Rapidului în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI: „Să-și retragă Onea faultul și-mi prezint scuzele.

Am spus că numai un animal poate face un astfel de fault, nu am spus că Onea e animal. Trebuie să te respecți pe tine ca fotbalist și ca om. În momentul în care tu lovești un fotbalist care n-a lovit niciodată nu ai cum să poți fi scuzat. Intrarea asta e cu totul și cu totul ieșit din comun.

ADVERTISEMENT

Băiat deștept… ok, o să se găsească și alți băieți deștepți. Nu e în regulă, e interesant să vedem și reacția lui Mutu după faultul lui Onea, când și-a pus mâinile în cap”.

„Fiecare își apără echipa, jucătorii și așa mai departe. Cu Mutu și Daniel Niculae eu am o relație bună, ei și-au exprimat opiniile și e ok. Contează și ce spun suporterii din România, lumea spune că a fost de roșu”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,70 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT