Sport

Mihai Stoichiță îngândurat înainte de Kosovo – România: „Și ei se plângeau de gazon! Un egal îi ține și pe ei pe loc”

Mihai Stoichiță este îngândurat înaintea duelului de la Priștina dintre Kosovo și România, vorbind despre problemele cu gazonul.
15.06.2023 | 21:17
Mihai Stoichita ingandurat inainte de Kosovo  Romania Si ei se plangeau de gazon Un egal ii tine si pe ei pe loc
Mihai Stoichiță îngândurat înainte de Kosovo - România. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a spus că un egal nu este atât de rău pentru „tricolori”, ținând cont că meciul este în deplasare și că un punct îi încurcă pe kosovari în lupta pentru locul 2.

Mihai Stoichiță îngândurat înainte de Kosovo – România

Mihai Stoichiță este îngândurat înaintea partidei dintre Kosovo și România și este supărat din cauza stării gazonului: „Și ei se plângeau de teren, dar acum asta este, ăsta e terenul, trebuie să joci.

ADVERTISEMENT

Băieții sunt ok, sunt optimiști, dornici să joace. Văd că și lumina s-a stins, liftul nu merge… s-a stricat și liftul, s-au stricat toate. Semnul bun e să câștigăm noi mâine.

Presiuni sunt tot timpul, acum fiind tineri contează cum le simt. Vorbeam cu un jurnalist de aici și am văzut că ei nici nu pomenesc de acel 1-1 cu Andorra. I-am spus că dacă noi am fi făcut 1-1 cu Andorra era tragedie”.

ADVERTISEMENT

„Se vehiculează că termină contractele sau că nu-și mai prelungesc contractele, dar cred că pentru ei e un mare avantaj prin aceste două meciuri, pentru că poți schimba percepția asupra ta. Ai o șansă în plus, pentru că poți să arăți cine ești.

Un egal ar fi un rezultat care îi ține și pe ei pe loc, ar mai pierde încă două așa. Ar fi un -4 la adevăr, cum se spunea. Noi am crește cu un punct luat în deplasare, însă presiunea a fost creată tot de jucători.

ADVERTISEMENT

A fost creată de jucători pentru că au câștigat primele două meciuri. Este momentul când începi să simți că ajungi la obiectiv, de-asta e o apăsare”, a mai spus Mihai Stoichiță, la TV DigiSport.

„Văzusem că sare apa când cade mingea!”

Mihai Stoichiță a continuat și a mai spus că sunt mulți jucători români care au confirmat la națională, comentând faptul că Amir Rahmani, fundașul lui Napoli, a spus că George Pușcaș e cel mai periculos fotbalist al „tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

„Toți sunt înzestrați, toți au calități. Eu cred că sunt mai mulți care au demonstrat la națională. E bine că Rahmani se gândește doar la un jucător, că noi avem mai mulți.

Să vedem cum e terenul, eu tocmai ce văzusem că sare apa când cade mingea, dar asta este, trebuie să te adaptezi la orice situație”, a continuat Mihai Stoichiță.


  • 2,32 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la meciul Kosovo – România

ADVERTISEMENT