Sport

Tudor Băluță, plin de speranțe înainte de Kosovo – România: „Trebuie să luăm trei puncte! Ne simțim bine”

Tudor Băluță este plin de speranțe înainte de duelul de la Priștina dintre Kosovo și România, țintind victoria cu orice preț.
15.06.2023 | 19:34
Tudor Baluta plin de sperante inainte de Kosovo  Romania Trebuie sa luam trei puncte Ne simtim bine
Tudor Băluță, plin de speranțe înainte de Kosovo - România. Sursă foto: sportpictures.eui
ADVERTISEMENT

Mijlocașul campioanei României a spus că se simte bine și că grupul format de Edi Iordănescu este unul bun, care poate să obțină calificarea la un turneu final, și anume la EURO 2024.

Tudor Băluță, plin de speranțe înainte de Kosovo – România

Tudor Băluță este plin de speranțe înaintea partidei dintre Kosovo și România: ”Este o partidă dificilă. Ne dorim să fim victorioși. Ne dorim ca la final să fim cei care vor lua cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Deja mulți dintre noi am fost la tineret. E important să formăm un grup bun. Cred că asta se simte, eu mă simt bine. Mă simt încrezător în grup.

Eu mă gândesc că am un meci pe care vreau să-l câștig. Trebuie să luăm cele trei puncte. A fost important să începem cu șase puncte. Avem drum lung până la EURO. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun”

ADVERTISEMENT

„Indiferent de teren, de vreme, suporteri, noi reprezentăm România. Trebuie să o facem cât mai bine. Sunt chestiuni pe care le-am vizionat.

Sperăm ca mâine să le atacăm punctele slabe. Sunt bine, mă simt bine, motivat. Îmi doresc ca mâine să facem un meci cât mai bun. De asta sunt aici, să ajut echipa națională”, a mai spus Tudor Băluță, conform digisport.ro.

ADVERTISEMENT

„Vrem să fim un comando!”

Andrei Burcă este și el încrezător, iar fundașul CFR-ului a spus că își dorește ca echipa să fie un „comando”: Sunt convins sută la sută ca nu vor fi niciun fel de probleme. 

Da, vrem să fim un comando, să putem bate pe oricine. Doar aşa putem face faţă. Am lucrat cu dânsul şi la CFR Cluj şi aşa eram şi acolo. Aşa s-a vorbit mereu despre acel grup de la Cluj, că suntem comando şi mercenari, aşa vrem să fim şi acum”.

ADVERTISEMENT

„Este un grup foarte bun, ne cunoaştem de atâta timp. Normal, ar fi de vis. Cred că o să reuşim treaba asta”, a spus și Denis Alibec, în cadrul unei conferințe de presă.


  • 2,32 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „2 solist” la meciul Kosovo – România

ADVERTISEMENT