News

Mihai, tânărul de 23 de ani ucis de șoferul căutat pentru viol, lucra la Camera Deputaților. ”Era un coleg talentat și dedicat”

Mihai, tânărul de 23 de ani ucis în accidentul din Prahova provocat de șoferul căutat pentru viol, lucra la Camera Deputaților. Colegii, devastați de durere.
18.06.2023 | 21:25
Mihai tanarul de 23 de ani ucis de soferul cautat pentru viol lucra la Camera Deputatilor Era un coleg talentat si dedicat
Mihai, tânărul de 23 de ani decedat în accidentul din Prahova, lucra la Camera Deputaților. Sursa foto: Facebook / InfoTrafic / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai, tânărul de 23 de ani mort în accidentul din Prahova produs duminică, lucra la Camera Deputaților. Acesta era și membru al unui partid politic cu membri în Parlament.

Mihai, tânărul de 23 de ani decedat în accidentul din Prahova, lucra la Camera Deputaților. ”Va fi regretat de toți cei care l-au cunoscut”

O nouă duminică neagră pe șoselele din țară. Două persoane, între care un tânăr de 23 de ani, au murit pe un drum judeţean din Prahova. Tragedia s-a produs după ce un şofer a intrat pe contrasens, iar maşina sa a izbit violent un autoturism.

ADVERTISEMENT

Ulterior, poliția din Prahova a anunțat că bărbatul de 43 de ani care a provocat accidentul era căutat în zona respectivă pentru că ar fi violat o fetiță de 13 ani. Acesta este cel care a intrat pe contrasens cu autoturismul pe care-l conducea, din direcția Poienarii Burchii către Șirna.

Gestul său extrem l-a costat propria-i viață, dar și viața unui tânăr de 23 de ani. Mihai Bercar a avut neșansa să se afle pe șosea în momentul în care suspectul de viol a intrat pe contrasens.

ADVERTISEMENT

Tânărul decedat în accident era membru al organizației Forța Dreptei din comuna Șirna. Conform datelor apărute la profilul său de Facebook, acesta era și angajat la Camera Deputaților.

De altfel, filiala Forța Dreptei Prahova și Organizația Locală Șirna au postat pe Facebook un mesaj în care au dat vestea tragică. ”Dragi colegi. Cu profundă durere și un mare regret doresc a vă aduce la cunoștință, faptul că astăzi 18.06.2023 am pierdut în urma unui grav accident rutier, un prieten, un adevărat liberal, un coleg și membru în Filiala Forța Dreptei Prahova și Organizația Locală Șirna, la vârsta de doar 23 de ani !

ADVERTISEMENT

Mihai Bercar, s-a stins din viață, urcând spre ceruri, mult prea devreme. Dumnezeu să-l așeze într-un loc special, pe măsura sufletului lui”, se arată în mesajul formațiunii.

Mesaje de condoleanțe în online după decesul lui Mihai Bercar: ”Era un coleg talentat și dedicat”

Și organizația de tineret a partidului Forța Dreptei a postat un mesaj după tragedia din Prahova. Colegii lui Mihai îl descriu pe acesta ca fiind un om ”cu un zâmbet cald și o personalitate vibrantă”.

ADVERTISEMENT

Am aflat cu profundă tristețe despre tragicul accident rutier produs la Poienarii Burchii, în Prahova, care a dus la pierderea unui prieten și coleg de nădejde la numai 23 de ani.

Cu un zâmbet cald și o personalitate vibrantă, Mihai Bercar, a adus întotdeauna o energie puternică în jurul său. Era un coleg talentat și dedicat, care și-a adus contribuția în cadrul echipei de tineret și va fi cu siguranță regretat de toți cei care l-au cunoscut și au avut privilegiul să lucreze împreună cu el.

Îl vom păstra mereu în amintire. În aceste momente de durere și tristețe, dorim să transmitem familei îndurerate cele mai sincere condoleanțe”, se arată în mesaj.

ADVERTISEMENT