News

Duminică neagră pe şosele din România. Trei morţi în accidente, pentru un tânăr de 20 de ani a fost solicitat elicopterul SMURD

Val de accidente mortale pe şoselele din România. Trei persoane şi-au pierdut viaţa, la interval de câteva zeci de minute, în Prahova şi Bihor.
18.06.2023 | 13:00
Duminica neagra pe sosele din Romania Trei morti in accidente pentru un tanar de 20 de ani a fost solicitat elicopterul SMURD
Imagine de la accidentul din Bihor Foto: ISU Crişana
ADVERTISEMENT

Weekend plin de accidente pe şoselele României, cel mai grav dintre ele fiind consemnat duminică dimineaţa în judeţul Bihor, la ieşirea din localitatea Salonta, către Arad. În urma tamponării a două maşini, o femeie de 39 de ani şi-a pierdut viaţa.

Doi morţi într-un accident produs în Prahova

Accidentul s-a produs în jurul orei 10, iar la sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului, unul dintre pasageri, o femeie de 39 de ani, se afla în stop cardio-respirator, fiind încarcerată în urma coliziunii frontale.

ADVERTISEMENT

“În urma accidentului rutier, o persoană a suferit leziuni care, din nefericire, au condus la decesul acesteia, la fața locului”, a declarat Alina Fărcuța, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor. Victima decedată este o femeie în vârstă de 39 de ani, originară din județul Timiș.

Alte două persoane au fost rănite în urma acestui eveniment rutier. Este vorba despre şoferii celor două autoturisme implicate, unul dintre ei fiind grav rănit şi dus la spital în stare critică, conform datelor transmise de ISU Bihor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, două persoane au decedat şi una a fost grav rănită în urma unui accident rutier care s-a produs, duminică, în comuna Poienarii Burchii, din judeţul Prahova.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, două persoane decedând în urma impactului.

ADVERTISEMENT

De asemenea, un tânăr de 20 de ani suferit traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-cerebral, fiind preluat de elicopterul SMURD în stare de conştienţă, arată sursa citată.

Tot duminică, un accident cu doi răniţi s-a produs pe centura de nord a municipiului Buzău, spre direcţia Ploieşti. Şoferul de 76 de ani al unui Logan cu numere de Galaţi a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat cu maşina pe partea carosabilă. În urma accidentului, bărbatul şi soţia acestuia, în vârstă de 72 de ani, au fost răniţi.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, un grav accident rutier s-a produs şi în judeţul Iaşi, în comuna Schitu Duca, când un pieton a fost lovit de un autoturism. Victima, un bărbat de 50 de ani, a fost găsită în stare de inconştienţă, şi în ciuda intervenţiei personalului medical, nu a mai putut fi salvată.

ADVERTISEMENT
Tags: