Life

Mihai Trăistariu intervine în scandalul de la Voce, după ”duelul” dintre Irina Rimes și Theo Rose: „De ciudă și invidie”

Mihai Trăistariu a comentat polemica născută după cel mai recent episod de la Vocea României, unde Theo Rose părea să fie atacată de Iirina Rimes și Chirilă.
09.10.2023 | 14:35
Mihai Traistariu intervine in scandalul de la Voce dupa duelul dintre Irina Rimes si Theo Rose De ciuda si invidie
Mihai Trăistariu a comentat polemica recentă de la Vocea României. Foto: PRO TV/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu le ia apărarea artiștilor care își câștigă existența cântând la nunți, zile de naștere și botezuri, după dezbaterea născută în mediul online în urma celui mai recent episod de la Vocea României.

Mihai Trăistariu intervine în polemica de la Vocea României

Context: în ediția de vineri, 6 octombrie 2023, a show-ului de la PRO TV, s-a creat o adevărată dezbatere cu privire la artiștii care aleg să cânte pe la evenimente. Theo Rose a pus ochii pe o concurentă, iar Irina Rimes a întrebat-o, pentru unii în mod tendențios, dacă o ia în lăutărie pe respectiva fată.

ADVERTISEMENT

De aici a pornit o adevărată tevatură cu referire la artiștii care nu își mai permit să aibă creații proprii, căci își desfășoară activitatea mai mult pe la evenimente prin țară. Tudor Chirilă a insistat pe faptul că dacă respectiva concurentă își dorește să creeze piese, nu ar fi o soluție tocmai bună să cânte la nunți.

Irina Rimes a fost luată la bani mărunți de internauți, după ce a pomenit de lăutăria lui Theo Rose. Fanii partenerei lui Anghel Damian nu au avut milă față de Irina, jignind-o într-un mod grosolan.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu Mihai Trăistariu, unul din artiștii care cunoaște cel mai bine fenomenul muzical de la noi. Trăistariu recunoaște că și el s-a lovit de prejudecăți pentru că participă și la nunți și botezuri. În opinia sa, artiștii care fac astfel de remarci răutăcioase s-ar putea să fie invidioși că nu sunt la fel de solicitați ca interpreții de muzică de petrecere.

„Prejudecata asta e o prostie”

„Eu am cântat anul ăsta la vreo 10 nunți. Și eu am fost la Eurovision, dar nu înseamnă că dacă ai fost cotat bine, n-ai voie la nunți sau la botezuri. Nunta e tot un spectacol, până la urmă. Eu la nunți cânt, de exemplu, și melodii de la Lara Fabiani. Sunt solicitat mai ales la dansul mirilor.

ADVERTISEMENT

Sunt oameni care te îndrăgesc de când ai apărut pe scenă și te vor neapărat la un eveniment frumos din viața lor. Ce e greșit în asta? Prejudecata asta e o prostie!”, este reacția lui Mihai Trăistariu, după polemica iscată de discuțiile juraților de la Vocea României, pentru FANATIK.

Artistul a spus că și-a auzit vorbe răutăcioase pentru că acceptă să cânte oriunde. În fond, Mihai Trăistariu spune că un artist nu poate trăi în România doar dacă apare o dată pe an pe scena Sălii Palatului sau are două-trei concerte pe la zilele orașelor.

ADVERTISEMENT

Trăistariu spune că artiștii care își condamnă colegii pentru că au ajuns să cânte la nunți sunt invidioși

„Există vorbele astea că uite, ca artist, ai ajuns să cânți la nunți! Eu am cântat și pe scene uriașe, și la zilele orașelor. N-are nicio relevanță. Te adaptezi din mers. Există artiști care vor să-și dea o cotă anume. Zic că ei nu s-ar preta la a cânta la astfel de evenimente.

Ei nu vor să cânte sau spun asta, pentru că poate nu sunt chemați. Și atunci, de ciudă și invidie spun așa. Logic că muzică hard-rock nu intră la nuntă, decât dacă mirii sunt fani înnebuniți ai genului. Eu, de pildă, mi-am făcut niște albume de muzică populară special pentru repertoriul de la nunți. Nici nu pun întrebarea unde cânt când sunt chemat. Bine, acuma n-o să cânt chiar în WC”, a mai spus Mihai Trăistariu, pentru FANATIK.

„Nu poți supraviețui doar din cântat”

„Artiștii care spun asta sunt doar invidioși, că nu mai ești artist dacă ajungi să cânți la nunți. Hai să fim serioși! Câte concerte mari să ai într-un an? Ce faci? Aștepți să vină zilele orașului Cluj-Napoca, de exemplu? Apoi te uiți la calendar?

Nu poți supraviețui doar din cântat din evenimente majore. Dar, da, sunt colegi care trăiesc doar din cântat. Tocmai de aceea, eu nu refuz nimic. Plus că pe lângă muzică, așa cum știe lumea, mi-am deschis și business-urile pe litoral”, ne-a mai precizat Mihai Trăistariu.

 

 

 

ADVERTISEMENT