Life

Mihai Voropchievici anunță ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut. “Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”

Mihai Voropchievici anunță ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut. Doar unele persoane sunt ferite de ghinion.
05.04.2024 | 20:30
Mihai Voropchievici anunta ce noroc ai in viata in functie de ziua in care teai nascut Ghinionul nu se lipeste niciodata de acesti nativi
Mihai Voropchievici anunță ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut. Sursă foto: Astrofanatik, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici anunță ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut. Sunt oameni care sunt feriți de ghinion, în timp ce alții știu cum să atragă banii în viața lor. Alte persoane pe de altă parte au un noroc chior.

Mihai Voropchievici anunță ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut

Știai că poți fi ceva mai norocos sau mai ghinionist în funcție de data nașterii? Există unele numere care atrag prosperitatea și norocul în viața ta. Contează însă și ziua în care te-ai născut.

ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a venit cu o serie de sfaturi interesante. El a vorbit despre legătura dintre noroc și ziua de naștere. Se pare că fiecare zi a săptămânii are o anumită încărcătură, pe care puține persoane o cunosc.

Ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut? Mihai Voropchievici spune că dacă te-ai născut într-o zi de luni, atunci o să întâlnești norocul întâmplător. Aceste persoane au protecția Lunii asupra lor și sunt foarte generoase, dar și atașate. De asemenea, au o intuiție bine dezvoltată.

ADVERTISEMENT

Dacă te-ai născut într-o zi de marți, în schimb, ai un noroc ascuns. Aceste persoane pot ajunge să primească sprijin financiar în momente în care se așteaptă mai puțin. De asemenea, sunt înțelepte, își aleg ținte bune și se bucură de numeroase beneficii în viață.

Cei născuți într-o zi de miercuri au un noroc trecător. Mihai Voropchievici spune că aceste persoane sunt inteligente și descurcărețe. De asemenea, sunt atente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Chiar și așa, norocul vine și pleacă în cazul acestora.

ADVERTISEMENT

„Mercur a zis: eu acum vin, în 10 minute plec, ți-am adus o informație. Eu sunt norocul trecător. Dacă te-ai născut în această zi ești o persoană inteligentă, descurcăreață. perspicace, foarte vorbăreață, abilă când vine vorba de negocieri.

Ești foarte atentă la tot ce se întâmplă și speculezi fiecare șansă, dar norocul vine și pleacă din viața ta. Ai perioade lungi de liniște și prosperitate, dar și perioade în care te copleșesc grijile”, spune numerologul.

ADVERTISEMENT

Cât de norocos ești dacă te-ai născut sâmbătă sau duminică

Ce noroc ai în viață în funcție de ziua în care te-ai născut? Dacă te-ai născut joi, atunci ai noroc chior. Asta înseamnă că viața ta poate fi una veselă și optimistă, iar această atitudine te poate ajuta să treci peste orice. Chiar dacă nu îți merge bine, vei face în așa fel încât să se schimbe ceva.

Dacă te-ai născut într-o zi de vineri pe de altă parte, ai mare noroc la bani. Aceste persoane știu cum să facă rost de bani și sunt printre cele mai norocoase la capitolul financiar. De asemenea, atrag succesul ca un magnet în viața lor.

„Cei născuți vinerea au noroc la bani. Ei sunt printre cei mai norocoși nativi. Sunt intuitivi, știu să facă bani și au parte de cariere de succes. Cel mai mare defect al lor este lenea, din cauza căreia ar putea rata multe oportunități rare în viață”, a spus Mihai Voropchievici, despre cei născuți într-o zi de vineri.

Ziua de sâmbătă în schimb este considerată ziua norocului bine drămuit. Cei născuți în această zi sunt inteligenți, calculați și știu ce alegeri să facă astfel încât să iasă mereu în avantaj. De asemenea sunt și foarte muncitori.

Dacă te-ai născut duminică însă, ești extrem de norocos. Mihai Voropchievici spune că persoanele născute duminică nu pot fi lovite de ghinion și sunt binecuvântate. Au un curaj ieșit din comun și sunt îndrăznețe. Iar asta le va aduce și norocul în viață.

„Cine s-a născut duminica este binecuvântat pentru că s-a născut în ziua Domnului. Ce noroc mai mare vrei decât să te naști duminica și să strălucești ca Soarele pe cer. Persoanele născute duminica sunt curajoase, îndrăznețe și sigure pe ele, ceea ce le va purta noroc în viață.

Rareori vor eșua în ceea ce vor să realizeze. Soarta acestor nativi este binecuvântată de o putere divină și vor reuși să-și croiască cea mai bună soartă. Se crede că ghinionul nu se lipește niciodată de oamenii născuți duminica”, mai spune Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală...
O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat...
Șumudică, o concediere inspirată: dovada că turcii au procedat bine când i-au arătat ușa
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa...
Raisa Maria a fost găsită moartă, la 100 de metri de casă. Fetiţa de nici 3 anișori dispăruse ieri la Breasta, în Dolj
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a...
Momentul în care Leonard Doroftei i-a redus la tăcere pe canadieni. Ce a fost pus să facă după ce a luat-o de la zero
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu...
Prima reacție a lui Culiță Sterp după scandalul monstru din familia lui cu Mara Bănică. Uluitor ce s-a aflat
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Nivel RECORD la PENSIILE din PILONUL 2. Cum SE RETRAG BANII
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie...
Ce mare sfânt este sărbătorit în Calendarul ortodox pe 28 mai 2024. Trebuie să rostești această rugăciune
Ce tarif are Irina Loghin la evenimente. Cere mai puțin ca mulți artiști
Ce tarif are Irina Loghin la evenimente. Cere mai puțin ca mulți artiști
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024....
Câți bani cere Irina Loghin la o nuntă sau un botez în 2024. Nu e calică deloc. E la îndemâna oricui să o cheme să-i cânte
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne...
De ce Andrei Aradits nu o suportă pe Andreea Bălan: „Nu prea ne plăceam așa..”