Life

Cât de bogat poți deveni în funcție de data nașterii. Cifrele care aduc norocul la bani și atrag prosperitatea

Spune-mi în ce dată te-ai născut, ca să-ți spun dacă vei fi bogat! Care sunt cifrele care atrag abundența și prosperitatea financiară.
21.03.2024 | 08:31
Cat de bogat poti deveni in functie de data nasterii Cifrele care aduc norocul la bani si atrag prosperitatea
Cum afli dacă ai noroc la bani, în funcție de data în care te-ai născut. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Specialiștii în numerologie susțin că data nașterii poate fi mult mai importantă decât am crede. Aceasta nu doar că influențează destinul, dar joacă un rol important și în ceea ce privește norocul la bani. În funcție de ziua în care te-ai născut, poți să afli dacă ești sau nu menit să fii bogat.

Cum se calculează cifra nașterii

Spune-mi în ce dată te-ai născut, ca să-ți spun dacă vei fi bogat! Data nașterii este cea mai importantă dată din viața fiecărui om. Aceasta reprezintă momentul în care a început să se contureze destinul. Pentru că în viață este nevoie de câte puțin din toate, norocul la bani joacă și el un rol esențial.

ADVERTISEMENT

Nu este persoană care să nu își dorească bani. Cine vrea să știe dacă este sau nu un magnet pentru partea financiară, o poate face ghidându-se după data nașterii. Potrivit numerologilor, anumite cifre sunt menite să atragă abundența financiară.

Cifra nașterii se calculează foarte ușor. Se ia data de naștere care se va aduna cu cifra 1 până se va ajunge la un rezultat cu o cifră. Mare atenție, se ia în considerare doar ziua, nu luna și anul.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, ziua de naștere poate fi responsabilă pentru statutul financiar al unei persoane. Specialiștii spun că unele persoane pot fi mai norocoase, în timp ce altele ar face bine să se mulțumească cu ceea ce au.

Care sunt cifrele care atrag banii ca un magnet

Potrivit observatornews.ro, specialistele în numerologie Oana și Adina Timofte au vorbit despre influența datei de naștere asupra norocului la bani. Doar anumite cifre sunt magnet pentru finanțe, iar cine le are, se poate considera norocos.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au cifra energetică 1 se pot îmbogăți, însă, numai după ce depun efort. Banii pot apărea în cazul lor doar după ce au muncit. La fel de norocoase sunt și persoanele care au cifra 3. Acestea atrag banii de partea lor, dar ar face bine să ofere din câștigul lor.

Cei care au cifra energetică 4 câștigă bani prin muncă cinstită și efort. De departe, cei mai norocoși la capitolul finanțe sunt cei care au cifra 5. Dacă sunt suficient de organizați, aceștia se pot îmbogăți fără prea mult efort.

ADVERTISEMENT

La fel de norocoase sunt și persoanele care au cifra energetică 6. Cu o asemenea cifră a bogăției, acestea nu vor duce niciodată lipsă de bani. 8 este considerată cifra prosperității, așa că persoanele cu această cifră pot spune că au noroc la bani. Nici cifra 9 nu este de neglijat. Aceasta poate aduce bani doar celor care nu se gândesc prea mult la ei sau la cum să îi atragă de partea lor.

La polul opus, sunt persoanele care nu atrag deloc banii în viața lor. Cei care au cifra energetică 2 sunt foarte ghinioniști și ar trebui să se obișnuiască cu ideea că nu vor avea bani. Din păcate, nici cifra 7 nu este una cu noroc. Cei cu această cifră au parte de tot felul de obstacole atunci când vine vorba de bani.

ADVERTISEMENT
Tags: