Life

Mihai Voropchievici dezvăluie cele 12 tehnici pentru controlul minții. Sfaturi inedite

Mihai Voropchievici dezvăluie 12 tehnici pentru controlul minții, în exclusivitate pentru FANATIK. Ce sfaturi oferă numerologul?
18.04.2024 | 17:10
Mihai Voropchievici dezvaluie cele 12 tehnici pentru controlul mintii Sfaturi inedite
Tehnici pentru controlul minții de la Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici enumeră cele 12 tehnici pentru controlul minții, metode care, susține maestrul runelor, ne ajută inclusiv să ne gestionăm emoțiile.

12 tehnici pentru controlul minții, de la Mihai Voropchievici. Ai nevoie doar de o foaie, pixuri și creioane colorate

„Vă amintiți când făceam bărcuțe din hârtie? Dacă nu făceam bărcuțe, făceam coifuri din ziare. Ei bine, acest lucru banal, orice origami ajută la relaxarea minții, atunci când ne apasă ceva”, spune Mihai Voropchievici, la ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT

Metoda prezentată de Voropchievici este recomandată mai ales pentru persoanele extrem de agitate. O altă metodă interesantă pentru controlul minții este desenarea unor cercuri sau valuri, cu pixul, pe o coală de hârtie.

Măzgălirea hârtiilor nu trebuie făcută în grabă, ci cu răbdare și așa mintea se va elibera de stres. A treia tehnică pe care maestrul runelor o recomandă este ruperea unei foi în mai multe bucăți. Cu cât rupem mai multe hârtii, cu atât furia va scădea.

ADVERTISEMENT

Apoi, dacă primim o sarcină la serviciu sau ne roagă cineva de acasă să facem ceva, ca să ne putem concentra asupra unei probleme, desenăm, pur și simplu, mai multe pătrate. Putem împărți pătratele în jumătate sau în sferturi. După obținerea pătrățelelor, facem un cerc, o formă ovală. Putem face câte un cerculeț în fiecare pătrățel.

Cum combatem stările de tristețe?

Pe urmă, dacă suntem triști din cauza vremii de afară, căci sunt și multe persoane meteosensibile, recomandat e să desenăm un curcubeu. Luăm mai multe carioci sau creioane colorate care trebuie să cuprindă cele șapte culori ale curcubeului. Nu trebuie decât să ne gândim că după o zi ploioasă apare curcubeul și ne punem o dorință.

ADVERTISEMENT

În cazul în care ne simțim blocați, crispați, pur și simplu trebuie să desenăm spirale cât mai mari, pornind de la una mică. Desenul ăsta ne ajută să ne deblocăm mintea, să vedem lucrurile cu alți ochi.

Dacă vrem să ne punem ordine în gânduri, desenăm niște pătrate ceva mai ingenioase. Facem unul mare, iar apoi unul mai mic și tot așa, până ajungem în centrul pătratului. Practic, înscriem fiecare pătrat în cel principal.

ADVERTISEMENT

Se mai spune, de asemenea, că șahul e jocul minții. Împărțim o coală de hârtie ca o tablă de șah și le desenăm în alb și negru. Cu alte cuvinte, tehnica ne va ajuta să ne relaxăm mintea.

Liniile desenate pe hârtie ne scapă de furie

Dacă suntem furioși, ca să ne relaxăm, facem în felul următor. Luăm ușor creionul, o cariocă sau un pix și desenăm liniuțe. Cu cât sunt mai lungi liniile, cu atât furia trece mai repede. Dacă vrem să ieșim dintr-un impas, ce am putea face?

Mihai Voropchievici spune că ne găsim calea într-un mod simplu: desenăm drumuri sau poteci. Astfel ni se luminează mintea, susține numerologul, și vedem exact ce trebuie să urmăm în viață.

Și mandalele indiene sunt recomandate pentru destuparea creierului de gândurile negative, toxice. Este metoda prin care indienii, și nu numai, reușesc să păstreze armonia și să atingă echilibrul interior.

Pentru a nu fi derutați, mai ales când avem nevoie de concentrare maximă, e bine să desenăm lucruri cu margini rotunjite. Ne putem folosi inclusiv de monedele de 50 de bani. Dacă sunt zile sau perioade în care nu știm ce ne dorim, putem face un joc pe care cei mai vârstnici l-au făcut cu siguranță cu copiii lor când erau la școală, și anume colajele din hârtie creponată.

În situațiile de apăsare sufletească, de tristețe, e bine să ne desenăm chipul, să facem o caricatură a feței noastre.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și...
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore....
Trei judeţe, sub cod galben de grindină şi descărcări electrice în următoarele ore. Avertizare nowcasting de fenomene periculoase
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit...
Cunoscutul milionar român ajuns la sapă de lemn, ca Irinel Columbeanu, a primit o altă lovitură!
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
Oana Zăvoranu, decizie bombă. L-a concediat în 2 secunde
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit...
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit le va cere iertare în genunchi