Life

Numerologie marca Mihai Voropchievici. Cel mai misterios număr și evenimentele globale care se leagă de el

Numerologie Mihai Voropchievici: Care este cel mai misterios număr și cât de mult noroc ne poate purta? Sigur nu știai asta!
12.04.2024 | 17:30
Numerologie marca Mihai Voropchievici Cel mai misterios numar si evenimentele globale care se leaga de el
Numerologie marca Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Numerologie marca Mihai Voropchievici. Maestrul runelor, cunoscutul numerolog, dezvăluie care este cel mai misterios număr de la 1 la 99.

Numerologie marca Mihai Voropchievici. Care e cel mai misterios număr

Este un număr norocos sau ghinionist? Din punct de vedere numerologic, maestrul Voropchievici vine cu o explicație complet ieșită din comun. Ei bine, cel mai misterios număr nu este 66, cum poate mulți s-ar fi așteptat, dar nici 13, asociat ba cu norocul, ba cu ghinionul. Este vorba despre… 23!

ADVERTISEMENT

„Nu este un număr ghinionist, ci misterios. Toți ați auzit de simbolul 666, semnul Fiarei. Ia încercați acasă să împărțiți pe 2 la 3 și o să vă dea 0,666. Dar nu trebuie să vă speriați”, punctează Mihai Voropchievici.

„23 reprezintă și determină un număr de destin. Dacă datele unei persoane, adunate ziua cu luna și cu anul se ajunge la 23 e un număr interesant. Adunând 2 cu 3, avem cifra de destin 5. E interesant și pentru că este media între 1 și 9”, mai spune Mihai Voropchievici.

ADVERTISEMENT

Numărul 23 reprezintă numărul cromozomilor moșteniți de la fiecare părinte, de la tată și de la mamă. Ordinul Templierilor, mai spune Voropchievici, are 23 de comandanți supremi.

Toate lucrurile se întâmplă în viața persoanei născute pe 23 în multiplu de 5 sau se divid cu 5. 23 e suma a două destine importante: 22 +1. 22 este un număr maestru. Cei care au numărul de destin 22 pot fi dictatori sau pot duce la progresul omenirii. Unirea lui 22 cu 1 duce la numărul misterios 23.

ADVERTISEMENT

Iată câteva caracteristici ale numărului 23. Sângele ajunge la inimă și de la extremități înapoi în 23 de secunde. Alfabetul latin are 23 de litere, iar calendarele sumerian și egiptean încep pe 23 iulie. Părul uman, legat cu frânghie cu diametrul de 23 de milimetri, rezistă la o sarcină de 23 de tone, completează Mihai Voropchievici, la ASTROFANATIK.

23, un număr aparte

„Iulius Cezar a fost asasinat într-o zi de 23. Două treimi din îngeri au rămas fideli Domnului. Mâna omului are 23 de articulații. Bomba de la Hiroshima a fost aruncată într-o zi cu număr de destin 5, adică 7 iunie 1945. Totalizând, cifrele adunate duc la 23. 

ADVERTISEMENT

Pe 23. 01. 2003, 23 de soldați americani au fost uciși în Irak în sectorul 23, o regiune irakiană. Toate celebritățile masculine născute pe 23 sau în anul 1923 au murit de excese: droguri, tutun, alcool sau alte vicii”, completează Mihai Voropchievici, în exclusivitate pentru FANATIK.

Numerologul mai spune că există o serie de alte cifre și numere misterioase, însă niciun număr nu are caracteristicile atât de diferite, și în sens pozitiv, și negativ, precum 23.

„Nu va reuși niciun alt număr să determine atâtea poziții interesante și tot felul de combinații ca numărul 23: un număr misterios, înainte de a fi socotit ghinionist. Poate fi misterul unui ghinion sau ghinionul unui mister neștiut”, a încheiat Mihai Voropchievici.

 

 

ADVERTISEMENT