Life

Mihai Voropchievici, noi previziuni despre anul 2024. Care va fi cea mai dură lună pentru toți

Mihai Voropchievici face noi previziuni de top despre anul 2024. Care este forța numerică a celor 12 luni din noul an? Ce ne așteaptă?
01.01.2024 | 23:33
Mihai Voropchievici noi previziuni despre anul 2024 Care va fi cea mai dura luna pentru toti
Mihai Voropchievici, noi previziuni despre anul 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici continuă să ofere cele mai tari previziuni despre anul 2024, în exclusivitate pentru FANATIK, după ce a dezvăluit cum va fi anul, în general, din punct de vedere numerologic.

Mihai Voropchievici, previziuni în detaliu despre 2024, din punct de vedere numerologic

Acum, maestrul runelor spune care este forța numerică a lunilor anului 2024, dar și care va fi cea mai puternică lună ori cea în care provocările vor fi destul de mari pentru fiecare dintre noi.

ADVERTISEMENT

„Să vedem care sunt cele mai puternice luni din anul 2024. Vom lua o lună, în ordinea lor și le vom adăuga cifra anului”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici, previziuni despre 2024. Luna ianuarie are forța numerică 1, însă adunată cu forța anului, ne dă vibrație 9. Ce ne așteaptă, așadar, în ianuarie? Va fi o schimbare în conștiința maselor, noi mișcări în lume, în omenire, în comunități, dar și în familie. E bine să avem grijă și să luăm măsurile necesare.

ADVERTISEMENT

Luna februarie este un 2, iar cu 8 rezultă 10. 1 spune așa: vom avea cu toții noi începuturi, progres, schimbări, eliberarea de temeri, de frici, dar și de grevarea de unele sarcini. 1 înseamnă acțiune, reînnoiri de prieteni. 1 înseamnă și romantism. Într-o lună sub impactul cifrei 1 trebuie să fim atenți la bani.

Martie, lună cu suișuri și coborâșuri

Martie are o vibrație 2. Se recomandă prudență, pentru că este o lună cu alternanță între bine și rău. Avem toane, neliniște, care dacă ne conduc la agresivitate ne vor duce la erori. Putem să facem lucruri eronate. Putem ajunge la rupturi ori chiar la divorțuri: ruperi de colaborări. Și sănătatea trebuie bine monitorizată.

ADVERTISEMENT

Aprilie vine cu noroc, oportunități și schimbări favorabile în profesie și familie. Vin călătorii favorabile persoanelor curajoase, întreprinzătorilor. Aprilie are o forță 3.

Mihai Voropchievici, previziuni despre 2024. Vibrațional, luna mai este sub puterea cifrei 4. Este luna în care ne pregătim viitorul, dar e o lună cu niște restricții. Pot apărea încurcături, frustrări și mult pesimism.

ADVERTISEMENT

Luna iunie are o vibrație 5. E o lună alertă, cu multe schimbări. Pot apărea accidentări când ne e lumea mai dragă. Mergem la iulie, care are vibrația 6. Este o lună blândă, liniștită. Ne ocupăm de familie, de case, de prieteni.

În septembrie se pot accentua problemele financiare

E o lună cu încercări în familie. Pot apărea boli în familie. Persoanele mai în vârstă sunt mai vulnerabile. Luna august are vibrația 7. La o vibrație 7 se spune așa: suntem la mâna Domnului, cu bune sau rele, în funcție de ce am făcut în lunile precedente.

Pot apărea stări depresive, tendințe spre izolare. Într-o lună vibrațională 7 nu e bine să facem căsătorii, chiar dacă pică în august.

Mihai Voropchievici, previziuni despre 2024. Luna septembrie are o vibrație 8. Problemele financiare se vor accentua. Tot ce ține de bani câștigați corect și incorect iese la iveală. Este o lună în care firmele s-ar putea să fie călcate de persoanele care verifică veniturile.

Octombrie are o vibrație 9, noiembrie 1 și decembrie 2. În aceste luni, lucrurile vor sta la fel ca în lunile care au aceleași forțe numerice: ianuarie, februarie și martie.

ADVERTISEMENT