Life

Mihai Zmărăndescu de la Survivor știe cine va lua premiul cel mare: ”Îmi doresc din suflet să câștige”

Mihai Zmărăndescu de la Survivor a fost printre ultimii eliminați, chiar înainte de unificarea triburilor. Plecat dintre Faimoși, el vrea ca victoria să aparțină unui Războinic.
04.04.2023 | 13:50
Mihai Zmarandescu de la Survivor stie cine va lua premiul cel mare Imi doresc din suflet sa castige
Mihai Zmărăndescu de la Survivor a mărturisit pe cine vede câștigător în show / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu de la Survivor a fost eliminat după ce a fost propus de Ștefania Stănilă, colega lui de echipă. Plecat din jungla din Republica Dominicană, Faimosul a făcut o serie de confesiuni pentru FANATIK. Printre altele, a mărturisit că și-ar doi ca acest sezon să fie câștigat de un rival de-al său.

Mihai Zmărăndescu de la Survivor vrea un Războinic să câștige show-ul

Mihai Zmărăndescu de la Survivor a fost eliminat într-un moment delicat pentru el. Plecarea sa, manifestată foarte rece față de o parte a echipei Faimoșilor, a marcat un moment ciudat în consiliul de eliminare. Mai exact, luptătorul le-a făcut complimente rivalilor de la Războinici cărora le-a transmis că ”au fost mai oameni” decât colegii săi de echipă.

ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Mihai Zmărăndescu de la Survivor a dezvăluit cum a fost dezavantajat de-a lungul competiției. ”Faptul că am intrat târziu în competiție a fost un dezavantaj, concurenții aveau o experiență de peste 30 de meciuri jucate.

Eu am intrat în pâine direct cu Alin Chirilă, cel mai bun jucător. Totuși, Alin are jumătate din înfrângeri cu mine. În același timp, Alin este prietenul meu de 10 ani și îmi doresc din suflet să câștige Survivor Românai”, ne-a spus Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, ne-a explicat el, eliminarea de la Survivor a venit ca o eliberare. Ba chiar, ne-a dezvăluit Mihai Zmărăndescu, au fost momente în care a vrut să renunțe înainte să plece din show-ul desfășurat în Republica Dominicană.

”Au fost multe momente în care am vrut să renunț. Am fost blamat pentru faptul că plâng de dorul băiatului meu, dar pentru mine nu este o rușine să verși lacrimi pentru familia ta”, a mai precizat Mihai Zmărăndescu.

ADVERTISEMENT

Mihai Zmărăndescu explică de ce a început să piardă puncte la Survivor România

Mihai Zmărăndescu a explicat. În exclusivitate pentru FANATIK, care sunt motivele pentru care, în ultima perioadă petrecută acolo, nu mai era la fel de eficient pe traseu. ”Am intrat cu gândul să-mi ajut echipa, prima lună jumătate am fost, statistic, cel mai bun băiat de la mine din echipă.

Am pierdut multe puncte în ultima săptămână când am cedat psihic”, ne-a explicat el. Cu toate acestea, precizează Mihai Zmărăndescu, eliminarea lui de la Survivor România a fost o mare surpriză pentru apropiații săi, mai mare chiar și decât pentru el.

ADVERTISEMENT

”Nu se aștepta nimeni să ies! Toți erau surprinși și mi-au spus lucruri de genul: `Cum ai ieșit, frate?? Erai printre cei mai buni de acolo și cel mai sincer`”, povestește Mihai Zmărăndescu. Totuși, luptătorul MMA nu regretă faptul că, acum, este acasă.

Ce vrea să facă acum Mihai Zmărăndescu de la Survivor

”Singurul plan pe care îl am, acum că tocmai ce am ajuns acasă, este să stau cu familia mea”, ne-a mai precizat Mihai Zmărăndescu. Și, cu siguranță, face tot ce îi stă în putință să recupereze lunile pierdute de lângă fiul său. Micuțul s-a născut cu doar câteva săptămâni înainte ca el să ajungă la Survivor.

„Nu mai pot să pierd jocuri de comunicare. Vreau și eu să-mi văd băiatul. Acum știam că este pe video și puteam să-l văd cât a crescut. Eu deja mă simt vinovat de când am plecat că n-am asistat la creșterea lui. Îmi doream atât de mult.

Dacă nu pot prin apel video, vreau să-i spun soției și copilului meu că-i iubesc din tot sufletul meu. Indiferent cât mai rămân aici, cu sufletul sunt alături de ei. Este foarte dureros. Îmi pare rău că plâng, dar când ai copil acasă, instinctul patern crește de la zi la zi, mai ales că nu-l vezi”, spunea Mihai Zmărăndescu la ultimul joc, de comunicare, pierdut la Survivor România.

ADVERTISEMENT