Life

Dublă eliminare la Survivor 2023, pe 28 martie. Concurenții care părăsesc competiția. Update

Survivor România, ediția din 28 martie. A avut loc o dublă eliminare. Ce concurenți au părăsit competiția din Republica Dominicană.
28.03.2023 | 23:04
Dubla eliminare la Survivor 2023 pe 28 martie Concurentii care parasesc competitia Update
Câți concurenți au mai rămas la Survivor România 2023. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
28-03-2023
20:33

Un alt faimos pleacă acasă

Un alt faimos își ia rămas bun de la Survivor România 2023. Mihai Zmărăndescu este al doilea coechipier care a fost eliminat în ediția de marți seară. El a avut și un mesaj pentru toți colegii săi, unul dur pe alocuri.

”A fost o experiență frumoasă. Survivor România este un mod de viață. Am dat dovadă de suficientă maturitate (…) aici am observat că mulți aleargă după marele premiu, dar or să realizeze că este cea mai importantă coloana vertebrală”, a spus Mihai Zmărăndescu.

28-03-2023
20:04

Concurentul eliminat din motive medicale

Un concurent de la Survivor România 2023 a fost eliminat din motive medicale. Este vorba despre Ada Dumitru, membră a echipei Faimoșilor. ”Mulțumesc oamenilor aceștia pentru tot ceea ce am trăit împreună”, a declarat tânăra când Dan Pavel i-a rostit numele.

28-03-2023
19:37

Jocul pentru imunitate, în favoarea Războinicilor

Jocul pentru imunitate s-a desfășurat în favoarea Războinicilor. Aceștia au câștigat fără prea mari probleme, scor 7 la 2.

 

28-03-2023
18:48

A început și jocul pentru Imunitate

Jocul pentru Imunitate a început în favoarea Faimoșilor. Scorul este de 2 la 0 pentru ei, spre dezamăgirea Războinicilor.

28-03-2023
18:33

Războinicii, din nou în fața Faimoșilor

Scorul este din nou în favoarea Războinicilor. Aceștia i-au întrecut pe Faimoși cu 6 la 5. Punctul a fost adus de Alex Delea, aflat pe traseu cu Zannidache. Cei doi sunt mentori acum la Survivor România 2023, după ce au câștigat în trecut competiția.

28-03-2023
18:10

Faimoșii îi ajung din urmă pe Războinici

Faimoșii îi ajung din urmă pe Războinici și au reușit să egaleze scorul. 3-3 este în prezent pentru taberele de la Survivor România 2023. Egalitatea a fost făcută de Ștefania Stănilă, în defavoarea noii concurente de la războinici, Oana.

28-03-2023
17:51

Survivor România a început. Ce echipă a obținut primul punct

A început Survivor România, ediția din 28 martie 2023. Faimoșii și Războinicii poartă jocul pentru ”Recompensă”. Războinicii au obținut primul punct, așadar, scorul este 1-o pentru ei, în momentul de față.

Survivor România 2023 devine din ce, în ce mai palpitant. În ediția de marți seară, 28 martie, va avea loc o dublă eliminare. Doi concurenți vor trebui să își ia rămas bun de la competiția din Republica Dominicană. Despre cine este vorba?

Dublă eliminare la Survivor România 2023, în ediția din 28 martie

Totul se întâmplă în contextul în care Survivor România 2023 se află în ”Săptămâna unificării”, adică ”Faimoșii” și ”Războinicii” se amestecă între ei. De asemenea, de luni, în ambele tabere s-au alăturat membri noi, mai exact, mentori.

ADVERTISEMENT

Mentorii sunt foști concurenți de la Survivor România. Zanni și Elena Chiriac îi ajută pe ”Faimoși” la jocuri, iar Alex Delea și Oana Ciocan pe ”Războinici”. În total, 15 participanți au mai rămas în jungla din Dominicană, pentru a intra pe traseul dificil.

Luni, taberele ”Faimoșilor” și ”Războinicilor” au dat bătălia penru Recompensă. Și mentorii au luat parte la probe. Alex Delea chiar a adus 2 puncte echipei sale, în fața lui Zanni, iar Elena alte 2 pentru ”Faimoși”, în fața Oanei Ciocan.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, ”Războinicii” au învins cu 10-4, câștigând apoi un picnic pe cinste. În această seară, vom vedea cum mentorii s-au adaptat triburilor, dar și ce îl va determina pe Zanni să spună că ”mai renunț la orgoliu”. Miza o va reprezenta jocul pentru imunitate, însă Faimoșii primesc o nouă lovitură. Ada Dumitru va fi nevoită să părăsească emisiunea din cauza unor probleme medicale. De asemenea, Mihai Zmărăndescu va suferi o eliminare.

Noi conflicte la Survivor România 2023?

Totodată, rămâne de văzut și dacă vor mai apărea conflicte în emisiune, printre coechipieri sau chiar mentori. Mulți se așteaptă ca Zannidache să aibă o atitudine mai impunătoare, deoarece în sezonul în care a participat a avut o serie de altercații cu Elena Marin sau Sorin Pușcașu.

ADVERTISEMENT

De cum a pășit iar în locul unde a câștigat nu doar trofeul, ci și faima, Zannidache a adus aminte de faptele lui controversate. Deși este conștient că multă lume l-a arătat cu degetul pentru agresivitatea sa, Zannidache a avut următorul sfat pentru ”Faimoși”:

”Și noi ne certam. Cum făceam să mă fac auzit? Făceam mai urât decât alții. Asta era soluția: Trebuia să-i devorezi! Eu devoram echipa, ca să se supună. Adică, a trebuit să fac rău ca să-mi iau partea. Poate că v-am dezamăgit, dar lumea trebuie să înțeleagă, vere, că aici trebuie să-ți iei bucata.

ADVERTISEMENT

Și felul în care eu mi-am luat porția a fost să-i dau pe mulți la o parte. E deranjant, e trist, dar ăsta e formatul. Mulți nu l-au înțeles și, dacă nu ești capabil să-l înțelegi, atunci nu ai cum să ai vreo pretenție”, le-a spus Zannidache concurenților, în calitate de mentor.

ADVERTISEMENT