News

Miliardarii se iau la pumni. Elon Musk a anunțat că se va bate cu Mark Zuckerberg în cușcă

Elon Musk a lansat o provocare pentru Mark Zuckerberg. Fondatorul Meta a acceptat-o. Cei doi se pregătesc de o luptă epocală.
22.06.2023 | 15:14
Miliardarii se iau la pumni Elon Musk a anuntat ca se va bate cu Mark Zuckerberg in cusca
Lupta epocala dintre Mark Zuckerberg și Elon Musk. Foto: Colaj Fanatik/Hepta.
ADVERTISEMENT

Duelul mult așteptat între Mark Zuckerberg, CEO-ul corporației americane Meta, și Elon Musk, omul de afaceri și proprietarul Twitter, este pe cale să devină o realitate. Zuckerberg a confirmat că a acceptat provocarea lansată de Musk într-o poveste postată pe contul său de Instagram.

Duelul miliardarilor: Musk și  Zuckerberg se pregătesc pentru o luptă epocală

Conflictul dintre cei doi magnati tehnologici a început odată cu anunțul făcut de Meta cu privire la dezvoltarea unei aplicații rivale Twitter, cunoscută sub numele de cod Proiectul 92. Chris Cox, director de produs la Meta Corporation, a subliniat importanța unei aplicații inteligent gestionate, capabilă să ofere dezvoltatorilor și personalităților publice un mediu în care să poată distribui informații în care să aibă încredere.

ADVERTISEMENT

Musk, într-una dintre postările sale pe Twitter, a exprimat dorința de a se lupta cu Zuckerberg în ring. Ca răspuns, Zuckerberg, care este practicant de jiu-jitsu, a declarat că este pregătit să accepte provocarea. “Trimite-mi locația”, a replicat el într-un mod sugestiv.

Proprietarul Twitter a mărturisit că în trecut a fost implicat în lupte violente de stradă și se consideră pregătit pentru confruntare. Într-un mod sarcastic, Musk a scris pe Twitter că are o mișcare specială pe care o numește “morsă”, în care se întinde deasupra adversarului și nu face nimic.

ADVERTISEMENT
musk
Zuckerberg a acceptat provocarea lui Musk. Foto: Instagram.

 

Lupta secolului dintre Musk și Zuckerberg

Zuckerberg a subliniat de mai multe ori că sportul a făcut întotdeauna parte din viața lui. În timpul pandemiei de COVID-19, afaceristul a descoperit jiu-jitsu-ul brazilian și, în mai 2023, a participat pentru prima dată la un campionat amator, obținând imediat două medalii – una de aur și una de argint.

În trecut, Elon Musk a vorbit deschis despre inteligența artificială și dezvoltarea tehnologică. Într-un schimb de idei cu unul dintre abonații săi, Musk a declarat că oamenii moderni ar putea fi deja considerați cyborgi, având în vedere nivelul de integrare a inteligenței artificiale în viața cotidiană.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu există încă detalii cu privire la data și locația exactă a duelului dintre Zuckerberg și Musk. Fanii și curioșii din întreaga lume sunt nerăbdători să vadă cine se va impune în acest spectacol tehnologic și sportiv deosebit.

În urma anunțului provocării lansate de Elon Musk și acceptate de Mark Zuckerberg, atenția lumii se îndreaptă către o posibilă confruntare senzațională între cei doi miliardari. Analiza preliminară a situației dezvăluie detalii intrigante despre abilitățile lor de luptă și pregătirea fizică.

ADVERTISEMENT

 

Cine va câștiga meciul în cușcă

La 51 de ani, Elon Musk beneficiază de un avantaj în ceea ce privește masa corporală în fața lui Zuckerberg. De asemenea, Musk a mărturisit că a fost implicat în “adevărate lupte brutale de stradă” în timpul copilăriei sale petrecute în Africa de Sud, adăugând astfel o notă de experiență în ring.

Pe de altă parte, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, a impresionat recent cu performanțele sale în jiu-jitsu. Rapoartele arată că afaceristul a câștigat un turneu în această disciplină. Mai mult, Zuckerberg s-a antrenat în arte marțiale mixte (MMA) și a primit chiar porecla de “ucigaș tăcut” în ring, conform declarațiilor antrenorului său. De asemenea, el a reușit să completeze cu succes Murph Challenge într-un timp impresionant de mai puțin de 40 de minute, un test extrem de solicitant ce include alergare, trageri, flotări și genuflexiuni.

Cu toate acestea, o declarație intrigantă a lui Musk adaugă un element surpriză în această posibilă luptă epocală. El a menționat că intenționează să se întindă peste adversarul său și să nu facă nimic, lăsându-ne să speculăm asupra unei strategii neconvenționale.

Dacă lupta între cei doi miliardari va avea loc, este cert că aceasta ar putea fi una dintre cele mai spectaculoase și așteptate confruntări din toate timpurile. Privirile lumii întregi sunt acum îndreptate către această bătălie tehnologică și fizică, iar fanii și curioșii din întreaga lume abia așteaptă să vadă cine va ieși învingător din acest duel memorabil.

ADVERTISEMENT
Tags: