Life

Milionarul care și-a construit o vilă de lux pe acoperișul unui zgârie-nori. Proprietatea costă circa 20 de milioane de euro

Proprietarul care deține un conac ridicat deasupra unui zgârie-nori. Casa impunătoare este evaluată la aproape 20 de milioane de euro.
09.10.2023 | 16:40
Milionarul care sia construit o vila de lux pe acoperisul unui zgarienori Proprietatea costa circa 20 de milioane de euro
Proprietarul care deține un conac ridicat deasupra unui zgârie-nori. Casa impunătoare este evaluată la aproape 20 de milioane de euro. Sursa foto: livemint.com
ADVERTISEMENT

Milionarul care și-a construit o vilă de lux pe acoperișul unui zgârie-nori. Proprietatea costă circa 20 de milioane de euro și este o replică a unei instituții renumite din Statele Unite ale Americii. Care este povestea ei.

Proprietarul care deține un conac ridicat deasupra unui zgârie-nori. Casa impunătoare este evaluată la aproape 20 de milioane de euro

Proprietarul care deține un conac ridicat deasupra unui zgârie-nori și care se presupune că nu mai este locuit în momentul de față. Experții în imobiliare spun că locuința impunătoare este evaluată la aproape 20 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Vila este construită pe două etaje și este amplasată pe acoperișul blocului turn Kingfisher Towers din orașul indian Bengaluru, la o înălțime de peste 100 de metri. Locuința care seamănă cu Casa Albă se întinde pe o suprafață de 40.000 de metri pătrați.

Potrivit Daily Mail, în clădirea de sub conac se află birouri și magazine de brand. Vila de lux aparține miliardarului Vijay Mallya, fiul fondatorului grupului United Breweries, Vittal Mallay. Afaceristul nu se mai află în India de ani buni.

ADVERTISEMENT

Mai exact, din anul 2016 este căutat de creditori și numeroase instituții după ce a împrumutat sume uriașe de bani pe care nu le-a mai dat niciodată înapoi. Bărbatul se află în prezent în Marea Britanie și este posibil să fie extrădat.

Conacul atrage imediat atenția trecătorilor, dar și călătorilor din lumea întreagă. Sursa menționată mai arată că, e puțin probabil ca proprietarul să fii pus piciorul în casă din moment ce este în vizorul oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Vijay Mallya, vilă de lux estimată la 20 de milioane de euro

Vilaj Mallya, în vârstă de 67 de ani, și-a construit vila de lux după bunul plac, drept dovadă nu-i lipsește nimic. Din conacul ridicat pe acoperișul unui zgârie-nori nu lipsește crama, piscina exterioară și piscina interioară care este încălzită.

De asemenea, milionarul dispune de un heliport, numeroase camere și o curte foarte frumos amenajată. Planurile pentru locuință ar fi plecat în anul 2010, însă experții susțin că produsul finit a rămas învăluit în mister o perioadă destul de lungă.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, proprietarul mai deține în imperiul său o echipă de curse auto de Formula 1, o franciză de cricket din Premier League indiană, mai multe fabrici de bere, distilerii, dar și o companie aeriană privată.

În prezent, este căutat și pentru că a transferat 40 de milioane de dolari copiilor săi, încălcând mai multe reguli. A sustras peste 1,4 miliarde de dolari pentru a achiziționa proprietăți și pentru a-și finanța stilul de viață extravagant.

ADVERTISEMENT