Life

Minerva știe ce zodii se îmbogățesc în 2024! Bani la greu, dar și evenimente neașteptate pentru acești nativi de anul viitor

Minerva cunoaște semnele binecuvântate în 2024! Ele au noroc la finanțe, însă nu lipsesc nici momentele mai puțin plăcute.
21.12.2023 | 14:52
Minerva stie ce zodii se imbogatesc in 2024 Bani la greu dar si evenimente neasteptate pentru acesti nativi de anul viitor
Minerva cunoaște semnele binecuvântate în 2024! Ele au noroc la finanțe, însă nu lipsesc nici momentele mai puțin plăcute. Sursa foto: dcnews.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Minerva știe ce zodii se îmbogățesc în 2024! Bani la greu, dar și evenimente neașteptate pentru acești nativi de anul viitor. Renumitul astrolog a dezvăluit că Marte va fi retrograd începând cu data de 6 decembrie 2024 până pe 23 februarie 2025.

Minerva cunoaște semnele binecuvântate în 2024! Ele au noroc la finanțe, însă nu lipsesc nici momentele mai puțin plăcute

Minerva cunoaște semnele binecuvântate în 2024! Ele au noroc la finanțe, însă nu lipsesc nici momentele mai puțin plăcute. Previziunile astrologice ”vorbesc” despre un apel cosmic care duce la reevaluarea acțiunilor și dorințelor noastre.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că semnele de foc, Berbec, Leu și Săgetător, pot simți provocator această schimbare retrogradă. Impulsivitatea lor naturală pare să le fie testată în anul ce vine. În plus, ele au oportunitatea de a-și canaliza energia mai atent și pentru a evita conflictele inutile.

„Pentru semnele de pământ, Taur, Fecioară și Capricorn, fenomenul îi va obliga să-și reevalueze obiectivele și ambițiile pe termen lung. E timpul pentru o planificare atentă și răbdare în urmărirea obiectivelor.

ADVERTISEMENT

Pentru semnele de aer, Gemeni, Balanță și Vărsător, Marte Retrograd le poate afecta comunicarea și luarea deciziilor. Ar trebui să exerseze răbdarea, să se gândească înainte de a vorbi și să fie deschiși.

Iar semnelor de apă, Rac, Scorpion și Pești, perioada le poate aduce emoții profunde. Ele trebui să navigheze printre aceste sentimente cu introspecție și să evite acțiunile impulsive”, a declarat Minerva în emisiunea Wownews, de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Minerva, despre evenimentele remarcabile din 2024

Minerva a discutat și despre evenimentele remarcabile care vor avea loc în 2024. Cititorul în stele susține că semnele zodiacale au parte de schimbări importante pe plan financiar datorită unei conjuncții care are loc între Uranus și Jupiter.

Această conjuncție nu a mai avut loc de 14 ani. În plus, astrologul consideră că nativii vor trece prin transformări majore și la nivel relațional. Sunt lecții pe care le au de învățat. Se cere o atenție sporită la lucrurile pe care ni le propunem în noul an.

ADVERTISEMENT

De asemenea, nativii nu trebuie să ignore lucrurile pe care le propune Pluto atunci când intră în Vărsător, în noaptea de 20 spre 21 ianuarie 2024. Minerva spune că atunci se conturează tabloul complet legat de ceea ce urmează.

„Anul 2024 va funcționa ca un portal imens către o epocă nouă deoarece cele trei planete exterioare – Uranus, Neptun și Pluto –  lucrează în tandem. Ne ajută să creăm o nouă realitate.

În a doua parte a anului vor lucra împreună pentru a marca conștiința oamenilor. Tehnologia și spiritualitatea vor ajuta la această schimbare printr-o paradigmă complet nouă în care individualitatea și creșterea personală își vor spune cuvântul.

Media și comerțul sunt pregătite să se schimbe și să evolueze pe măsură ce Soarele va intra în luna mai în Gemeni. Înainte de această schimbare Jupiter va avea o întâlnire cu Uranus în Taur, ceea ce va influența foarte mult piața financiară și imobiliară”, a mai spus Minerva, în aceeași emisiune.

ADVERTISEMENT