News

Minoră dispărută de acasă! Mobilizare impresionantă la Caracal pentru a o găsi pe fata de 15 ani

Minoră dispărută de acasă în Caracal. Mobilizare impresionantă de forțe pentru a o găsi pe fata de 15 ani. Adolescenta nu s-a mai întors la părinți de mai bine de 24 de ore
27.12.2021 | 18:51
Minora disparuta de acasa Mobilizare impresionanta la Caracal pentru a o gasi pe fata de 15 ani
ADVERTISEMENT
27-12-2021
18:55

Minora a fost găsită pe o stradă din oraș

Adolescenta în vârstă de 15 din municipiul Caracal a fost găsită în cele din urmă de poliţişti. Aceasta se afla pe o stradă din localitate și a fost localizată după ore întregi de căutăi.

Fata a fost încredinţată familiei. “Minora a fost identificată pe raza municipiului Caracal, de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, fiind încredinţată familiei. Aceasta nu a fost victima niciunei infracţiuni”, a spus Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Situație dramatică la Caracal acolo unde o adolescentă în vârstă de 15 ani a dispărut de acasă și este căutată acum de echipaje întregi.

Potrivit primelor informații, tânăra ar fi plecat voluntar de acasă în ultima zi a weekendului şi nu s-a mai întors. Este acum căutată de familie, dar şi de poliţişti.

ADVERTISEMENT

Minoră dispărută de acasă la Caracal

După ore întregi de așteparea, mama fetei nu a mai rezistat și a mers într-un suflet la Poliție. Aceasta i-a sesizat pe oamenii legii despre dispariția minorei.

“Astăzi, în jurul orei 12,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Caracal au fost sesizaţi de o femeie din localitate(…)

ADVERTISEMENT

(…)cu privire la faptul că, în data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 14,00, fiica acesteia a plecat voluntar de la domiciliul comun şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 60 de kilograme, păr negru, lung până la nivelul umerilor, legat în coadă, ochi căprui, fără semne particulare”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

ADVERTISEMENT

De asemenea, polițiștii spun că, din nefericire, nu se cunosc hainele purtate de fată în momentul dispariţiei ceea ce îngreunează căutarea.

Persoanele care pot oferi informaţii ce pot ajuta la găsirea minorei dispărute sunt rugate să anunţe autorităţile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, o  fată de numai 12 ani care a plecat dintr-un centru de plasament din judeţul Dâmboviţa este căutată în continuare de poliţişti. Oamenii legii au făcut apel la populaţie și în acest caz.

Poliţiştii au precizat că, la data plecării, fata purta o geacă de culoare albastru închis, cu motive florale şi pantofi sport de culoare roz.

Semnalmente: aproximativ 1,40 m, greutate 50 de kilograme, păr şaten deschis, lung până la umeri, ochi căprui.

”Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

ADVERTISEMENT
Tags: