Sport

CS Mioveni – Rapid 3-2. Giuleștenii, eșec neașteptat. Trupa lui Adi Mutu a dezamăgit într-un meci cu miză. Video

Rapid a fost învinsă în deplasarea de la Mioveni, scor 2-3, a terminat pe locul 3 în play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1 și îi ține pumnii lui Sepsi OSK în finala Cupei României pentru a mai prinde barajul de Europa.
16.05.2022 | 22:10
CS Mioveni  Rapid 32 Giulestenii esec neasteptat Trupa lui Adi Mutu a dezamagit intrun meci cu miza Video
Alexandru Ioniță, Szilard Vereș și Rareș Ilie în meciul CS Mioveni - Rapid. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
16-05-2022
16:15

CS Mioveni - Rapid 3-2 (Sanoh 40, Oancea 60, Voinea 90+4 / Al. Ioniță II 59, Marzouk 90+3)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Rapid pierde surprinzător meciul de la Mioveni, scor 2-3, și așteaptă finala Cupei României și o victorie a celor de la Sepsi pentru a ști dacă ajunge la baraj.

Min. 90+4 – GOOOL Mioveni!!! Voinea îi readuce imediat în avantaj pe argeșeni cu un șut din interiorul careului.

Min. 90+3 – GOOOL Rapid!!! Marzouk înscrie cu un gol deviat.

Min. 89 – Rădescu îl găsește liber pe Coman la 16 metri, dar șutul acestuia trece pe lângă poarta lui Moldovan.

Min. 60 – GOOOL Mioveni!!! Sanoh îi pasează pe culoar lui Oancea și acesta înscrie cu un șut la colțul lung de la 8 metri lateral dreapta.

Min. 59 – GOOOL Rapid!!! Rareș Ilie centrează din stânga și Alex Ioniță egalează cu o lovitură de cap din 6 metri.

Min. 40 – GOOOL Mioveni!!! Sanoh șutează imparabil de la 16 metri și deschide scorul spre stupefacția fanilor rapidiști.

Min. 19 – Rareș Ilie a pătruns în careu, dar a fost blocat în momentul șutului.

Min. 11 – Dandea reia cu capul după un corner, dar mingea trece alături.

Min. 1 – A început meciul.

  • CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Al. Iacob, Burnea – Oancea, Vereș, Lixandru, Trif – Sanoh, Rusu, Dat. Rezerve: Ducan, Rădescu, Șerbănică, Panait, Coșereanu, Wright, M. Coman, Voinea, Tomczyik. Antrenor: Alexandru Pelici.
  • Rapid: Moldovan – Moise, Dandea, D. Grigore, Morais – Sefer, Al. Albu, Kait, R. Ilie – Al. Ioniță II, Vojtus. Rezerve: Drăghia, Goge, Finica, Crepulja, Pănoiu, Hlistei, Carnat, Ad. Bălan, Marzouk. Antrenor: Adrian Mutu.

Meciul CS Mioveni – Rapid are loc luni, 16 mai, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei a 9-a, ultima a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1. Meciul este extrem de important pentru giuleşteni, care au nevoie de victorie pentru a putea încheia play-out-ul pe primul loc şi a participa astfel la barajul de calificare în turul 1 preliminar al Conference League.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – Rapid, din etapa a 9-a a play-out-ului din Casa pariurilor Liga 1

Întâlnirea CS Mioveni – Rapid se dispută luni, 16 mai, de la ora 20:30, în etapa a 9-a, ultima, a play-out-ului Casei Pariurilor Liga 1 pe stadionul „Orăşenesc” din localitatea argeşeană. Meciul este  crucial pentru bucureşteni, care au ca obiectiv să termine pe primul loc în play-out, să joace barajul cu ocupanta locului 8, FC Botoşani sau Sepsi, dacă ultima nu câştigă Cupa României, şi apoi barajul decisiv cu Universitatea Craiova pentru calificarea în turul 2 preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni joacă fără nici o presiune, obiectivul supravieţuirii fără meciuri de baraj fiind atins încă din etapa precedentă. Cu siguranţă tribunele stadionului din Mioveni vor fi luate cu asalt de către miile de suporteri giuleşteni mai ales că, interesantă situaţie, aceasta a fost locaţia a doua aleasă de Rapid, după Arena Naţională, pentru meciurile de acasă până ce a fost dată în folosinţă propria arenă, din Giuleşti!

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – Rapid

Partida CS Mioveni – Rapid se joacă luni, 16 mai, de la ora 20:30, în etapa a 9-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1 pe stadionul Municipal din localitatea argeşeană şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Luni, 16 mai, la Mioveni se anunţă o vreme excelentă, călduroasă, cu o maximă a zilei care va ajunge până la 26 de grade, la ora partidei urmând a fi în jur de 20-21 de grade, fără nicio ameninţare de precipitaţii. Partida  va fi condusă la centru de arbitrul Florin Andrei din Târgu Mureş. un arbitru nu cu foarte multe meciuri conduse în acest sezon în Casa Pariurilor Liga 1.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – Rapid. Echipele probabile

Antrenorul Alexandru Pelici, pe care conducerea clubului l-a anunţat confirmat şi pentru viitorul sezon, nu are probleme importante de lot, dar vrea să acorde în acest ultim meci al sezonului mai mult spaţiu jucătorilor care au evoluat mai puţin şi care, unii dintre ei, vor pleca sau asupra cărora doreşte să se edifice mai bine dacă merită să rămână sau nu în lot.

ADVERTISEMENT

La Rapid există două probleme importante de lot pentru antrenorul Adrian Mutu, jucători cheie din apărare şi atac fiind absenţi la un meci extrem de important. Este vorba de căpitanul Cristi Săpunaru, ai cărui nervi nu au mai putut fi stăpâniţi în finalul meciului cu FC U Craiova 1948, şi de fantezistul Antonio Sefer, care va reveni la antrenamente peste două luni, în cel mai bun caz.

Echipele probabile CS Mioveni – Rapid

  • CS Mioveni: I. Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Rădescu, L. Dumitriu, Lixandru, Trif – Raicea, . Rusu, Sanoh. Antrenor: Alexandru Pelici
  • Rapid: H. Moldovan – Goge, Dandea, Dr. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Albu – Carnat, Al. Ioniță II, R. Ilie – Ad. Bălan. Antrenor: Adrian Mutu
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – Rapid

Casele de pariuri văd în Rapid echipa favorită la obţinerea celor trei puncte, cotele variind între 1,60-1,70, spre deosebire de „galben-verzii” din Mioveni, care au 5,50-5,60 pentru a produce necazuri giuleştenilor. Un gol marcat de echipa argeşeană are cotă 1,75.

Cele două formații s-au întâlnit deja de trei ori în decursul acestui sezon. De două ori în sezonul regulat de campionat şi o dată în Cupa României. Rapid a câştigat în tur cu 2-0 şi în Cupă după executarea loviturilor de departajare pe terenul argeşenilor, iar la Bucureşti s-a consemnat un rezultat de egalitate, 1-1.

ADVERTISEMENT