Sport

Meme Stoica acuză comportamentul huliganic al lui Cristi Săpunaru: „Îl lasă nervii la bătrâneţe! / Weekend plăcut și nu vă expuneți radiațiilor solare”

Rapid a pierdut primul meci cu Adi Mutu antrenor, 2-3 cu FC U Craiova, dar spectacolul sportiv a fost umbrit în final de huliganismul căpitanului giuleștean Cristi Săpunaru. Nu e la prima abatere, spune Meme Stoica.
13.05.2022 | 16:20
Meme Stoica acuza comportamentul huliganic al lui Cristi Sapunaru Il lasa nervii la batranete  Weekend placut si nu va expuneti radiatiilor solare
Cristi Săpunaru a cedat nevors la finalul partidei Rapid - FC U Craiova 2-3 și a avut un comportament huliganic alergându-l pe Paramatti, după ce italianul a marcat golul victoriei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-05-2022
13:29

Mihai Stoica: ”Consider că pot comenta”

Managerul general al vicecampioanei FCSB a fost atacat din toate părțile după ce a comentat comportamentul huliganic al lui Cristi Săpunaru, de la sfârșitul meciului Rapid – FC U Craiova 2-3.

Oficialul roș-albaștrilor a revenit cu o postare în mediul online în care își justifică tirada la adresa căpitanului rapidist și lasă să se înțeleagă că el a fost judecat cu altă măsură pentru gesturi similare.

”Înainte de a-mi explica, eventual sfătoși, haterii de serviciu de ce n-am voie eu să comentez manifestările huliganice ale unora, vin cu o precizare : am fost suspendat 1 an (12 luni sau 365 zile, ca să se înțeleagă) pentru că am lovit un spectator care îmi înjura familia, aceasta aflându-se la 2 metri de el.

Am fost suspendat o lună (30 sau 31 zile, nu sunt sigur) pentru că am părăsit suprafața tehnică, bucurându-mă la un gol marcat de Jakolis. La pachet cu o amendă de 6800 ron.

Prin urmare, consider că pot comenta. Weekend plăcut și nu vă expuneți radiațiilor solare!”, a postat Mihai Stoica pe pagina de Facebook.

 

FC U Craiova s-a impus în Giulești, scor 3-2 în duelul cu Rapid, din penultima etapă a play-out-ului în Casa Pariurilor Liga 1 și nervii au cedat. Cristi Săpunaru a sărit să-l bată pe Lorenzo Paramatti, marcatorul golului victoriei oltenilor.

Meme Stoica: ”Săpunaru face chestiile astea mereu”

Pus la zid de majoritatea oamenilor de fotbal, Cristi Săpunaru, nu este la prima ieșire în decor, după incidentele pe care le-a provocat la finalul meciului cu FC U Craiova, câștigat în minutele adiționale de olteni.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Rapidului a cedat nervos după golul marcat de Lorenzo Paramatti. L-a fugărit pe oltean pe teren și a fost cu greu stăpânit de centralul partidei, Marcel Bârsan, și de mai mulți oficial din ambele tabere.

Comportamentul huliganic al lui Săpunaru nu este ceva nou. Fotbalistul rapidist este cunoscut pentru ușurința cu care își pierde cumpătul. Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB a povestit un alt episod în care Săpunaru ar fi încercat să-l bruscheze.

ADVERTISEMENT

”Săpunaru, după meciul cu noi, când am bătut 3-1, întreba înjurându-mă pe mine, dar eu nefiind acolo, >… dar nişte înjurături înfiorătoare, > şi nu ştiu ce, nu, nu plângeam.

Eu la pauză i-am reproşat, foarte civilizat, lui Marinescu, îi semnalizase lui Kovacs penalty la Săpunaru cu Radunovic, mult prea uşor dat, dacă tot vorbim de penalty-uri, de Kovacs.

ADVERTISEMENT

Săpunaru a ştiut să scoată penalty şi înjura pe acolo, adică Săpuanru face chestiile astea mereu şi nimeni nu îi face nimic. El ce face, face huliganism”, a comentat Meme Stoica, la Orange Sport.

Oficialul echipei FCSB demontează mitul ”smardoiului” Cristi Săpunaru

Meme Stoica și-a continuat tirada la adresa căpitanului rapidist și a rememorat un alt moment în care cei doi au fost implicați, menționând, însă, că dincolo de atitudinea războinică, Săpunaru nu ”finalizează” niciodată incidentele pe care le provoacă.

ADVERTISEMENT

”La Astra, la un moment dat, voia să vină ameninţător, eu zâmbeam. >. Se opreşte mereu, nu e chiar aşa cum se dă. Mai mult se înfoaie, dar este totuşi… eu i-aş fi dat 10 etape (n.r. suspendare) şi pentru ce a făcut cu Bauza.

Când era la Tg. Jiu, se înjura cu toată lumea că el urăşte Steaua. Bine, mă, băiatule, urăşti Steaua, foarte frumos, e treaba ta, dar totuşi trebuie oprit cumva”, a mai spus Meme Stoica, pentru sursa citată.

Managerul general al vicecampioanei FCSB are și o explicație pentru desele abateri ale internaționalului care a împlinit recent 38 de ani.

”Săpunaru are o singură scuză, are o carieră… poate îl lasă nervii la bătrâneţe. Deşi, e căpitan de echipă. Liderul unei echipe care joacă cu stadionul plin… nu asta se aşteaptă de la un lider”, a mai spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT