Life

Mira, implicată într-un accident rutier: ”Mă încearcă Dumnezeu să vadă cât pot să duc”

Mira a făcut accident de mașină. Cântăreața, pe numele real Maria Mirabela Cișmaru, a trecut mai multe încercări în ultima perioadă.
14.09.2023 | 16:05
Mira implicata intrun accident rutier Ma incearca Dumnezeu sa vada cat pot sa duc
Mira a făcut accident de mașină. Cântăreața a trecut mai multe încercări în ultima perioadă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânăra artistă, în vârstă de 28 de ani, a fost implicată într-un accident rutier. Vedeta susține că Dumnezeu încearcă să vadă cât poate să ducă, după ce în ultima vreme s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Mira a făcut accident de mașină. Cântăreața a trecut mai multe încercări în ultima perioadă

Mira a făcut accident de mașină. Cântăreața a trecut mai multe încercări în ultima perioadă, însă este recunoscătoare că nu i s-a întâmplat nimic grav. Din păcate, autoturismul marca Tesla are nevoie de reparații serioase.

ADVERTISEMENT

Autovehiculul artistei a fost lovit în lateral de un șofer care nu s-a asigurat când ieșea de pe o străduță. Îndrăgita artistă a mai subliniat că nu a fost deloc vina ei pentru că este un conducător auto foarte atent în trafic.

„Sunt bine, asta contează. Mulțumesc, Doamne Doamne, că se putea și mai rău, dar eu nu mai am mașină acum. Un nene nu s-a asigurat. Nu e vina mea dacă vă întrebați asta. Nu e vina mea.

ADVERTISEMENT

Eu circul pașnic, pe treaba mea, au alții treabă cu mine. Uitați-vă la mine, cu plânsul în gât, panicată la volan în timp ce mă duceam la radio să cânt piesa din copilărie. Băi ,frate, niște momente din astea.

Mă încearcă Dumnezeu ceva de speriat, să vadă cât pot să duc. Pot, măi, pot!”, a spus Mira la scurt timp după accidentul suferit în Capitală, pe contul de Facebook. Tânăra a publicat și o filmare cu mașina avariată.

ADVERTISEMENT

Mira, recunoscătoare că nu a fost rănită

Mira își vrea mașina înapoi, fiind conștientă că reparația va dura destul de mult, perioadă în care trebuie să apeleze la taxiuri pentru a se deplasa la evenimentele unde este chemată. Chiar și așa este recunoscătoare că nu a fost rănită.

Totodată, artista originară din Rovinari, județul Gorj, crede că un șut este, de fapt, un pas înainte. Tânăra cântăreață a muncit enorm pentru a-și atinge visele, unul dintre acestea fiind mașina pentru care a scos din buzunar peste 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Și pentru că nu i-a plăcut culoarea din fabrică Mira a mai investit o sumă frumușică pentru a o tuna după bunul plac. Mama sa, cât și partenerul de viață, Levi Elekes, s-au arătat foarte încântați de alegerea făcută de vedetă.

ADVERTISEMENT