Life

Mira, cu sănătatea la pământ în escapada cu iubitul. Ce a pățit cântăreața în Indonezia: „Este groaznic”

Mira are probleme de sănătate în vacanța pe care o petrece cu iubitul ei, influencerul Levi Elekes. Cei doi se află în Indonezia.
29.01.2023 | 16:30
Mira cu sanatatea la pamant in escapada cu iubitul Ce a patit cantareata in Indonezia Este groaznic
Mira, în Indonezia cu Levi Elekes. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mira, interpretă a unor hit-uri de succes precum „Învață-mă” sau „Inimă nebună”, a dat de belele în vacanța din Indonezia, unde s-a dus cu iubitul ei, youtuber-ul Levi Elekes.

Mira are toxiinfecție alimentară

Artista a avut, până acum, parte de o vacanță binemeritată, la celălalt capăt al lumii, în Indonezia. Mira a publicat fotografii și clipuri din escapada ei, însă, la un moment dat, vedeta a început să aibă probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Solista de muzică pop s-a ales cu o ”minunată” toxiinfecție alimentară, spunând pe contul personal de Instagram că nu dorește nici celui mai mare dușman să treacă prin ce trece ea de ore bune.

„Am parte numai de belele în vacanță. Story-ul pe care l-ați văzut aseară mi-a pus capac. Am făcut toxiinfecție alimentară. N-am făcut niciodată în viața mea, e prima dată când fac și este groaznic, groaznic. Am dat la boboci toată noaptea și să mergi așa, în starea asta, pe zboruri de 17 ore, vai, nu. Nu doresc nici la dușmani”, este confesiunea făcută de vedetă pe Instastory.

ADVERTISEMENT

Cum au devenit cântăreața și Levi Elekes un cuplu?

Cu siguranță artista va depăși și acest episod nefericit care a venit peste noapte în viața ei, mai ales că are parte de susținerea și sprijinul partenerului.

Dincolo de succesul profesional, cântăreața se simte împlinită și în plan amoros. Vedeta este într-o relație, așa cum v-am mai spus, cu Levi Elekes. Aceasta a povestit, chiar în podcastul iubitului ei, cum s-a înfiripat dragostea lor.

ADVERTISEMENT

„Eram cu cărțile, eram în perioada în care citeam și simțeam că găsesc niște răspunsuri. Eu mă uitam pe Tiktok și la un moment dat îmi apăruse un băiețel, care vorbea despre tot felul de subiecte motivaționale. Și am zis ia să-l urmăresc, mi se părea că seamănă cu Justin Bieber, erau niște vlogguri vechi.

M-am uitat pe profil fugitiv și nu-mi dădeam seama dacă e doar o persoană sau mai multe. Era mic de tot, alteori era un om mai mare, dar nu am dat importanță, i-am dat follow și atât. Și la un moment dat, îmi apare din nou pe feed și m-am gândit să-i dau mesaj și să-l rog să-mi recomande niște cărți”, a mărturisit Mira.

ADVERTISEMENT