Life

Mirabela Dauer, mesaj pentru fiul înstrăinat: “Nu aș vrea să mă caute. Am un gând îndreptat spre el”

Mesajul transmis de Mirabela Dauer pentru fiul înstrăinat. Cântăreața nu mai ține legătura cu el de mai bine de 20 de ani.
26.02.2023 | 17:37
Mirabela Dauer mesaj pentru fiul instrainat Nu as vrea sa ma caute Am un gand indreptat spre el
Mirabela Dauer, mesaj pentru fiul înstrăinat. Sursa foto: Captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer a transmis un mesaj pentru fiul ei înstrăinat, cu care nu mai ține legătura de ani buni. Deși nu mai vorbesc, interpreta de muzică ușoară îi transmite toate cele bune băiatului ei, care are acum 46 de ani.

Ce mesaj are Mirabela Dauer pentru fiul înstrăinat

În cadrul unui interviu la Antena 3 CNN, Mirabela Dauer a vorbit despre carieră și despre suferințele din viața ei. Printre altele, a fost adus în discuție și fiul înstrăinat al artistei, cu care nu nai vorbește de mai bine de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

“Să fie sănătos”, este mesajul pe care solista i l-a transmis lui Alexandru, fiul pe care îl are cu cel de-al doilea soț. Cei doi sunt divorțați de ani buni, iar fiul a ajuns în custodia tatălui. Vedeta nu l-a văzut ani la rând, dar ia plătit pensie alimentară până la majorat.

De-a lungul timpului, Mirabela Dauer și-a văzut fiul destul de rar, iar acum au trecut ani buni de la ultima lor întâlnire. Artista a ajuns să fie resemnată cu gândul că nu-l va mai revedea vreodată.

ADVERTISEMENT

“Nu ai vrea să te caute la un moment dat, să îți spună ‘mulțumesc, iubită mamă’, și ‘iartă-mă că am greșit’?”, a întrebat-o Mihaela Bîrzilă, prezentatoarea emisiunii News Magazine, pe artistă, iar aceasta a spus că nu își dorește acest lucru.

Mirabela Dauer: “E bine așa cum e”

Interpreta de muzică populară este de părere că lucrurile sunt în regulă așa cum sunt și preferă să-i transmită fiului ei toate cele bune, decât să-l vadă că vine să-i ceară scuze din obligație. În plus, chiar dacă nu ține legătura cu fiul ei, vedeta a avut mulți copii în jur de-a lungul timpului, pe care i-a îndrumat în carieră.

ADVERTISEMENT

“Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l coi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?”, a declarat Mirabela Dauer la Antena 3 CNN.

Mirabela Dauer nu a avut prea mult noroc în viața personală. Cântăreața de muzică ușoară a fost căsătorită de două ori, iar cea de-a doua căsnicie s-a terminat dramatic. A fost chiar amenințată și agresată fizic de fostul soț.

ADVERTISEMENT

La divorț, Dan Traian Popovici le-a spus judecătorilor că a prins-o pe artistă în timp ce îi era infidelă. Atunci când fiul lor avea 2 ani, soțul a primit custodia, iar Mirabela Dauer nu l-a mai văzut până la 12 ani.

ADVERTISEMENT