News

Mircea Badea a reacționat, după ce Clotilde Armand a fost acuzată de conflict de interese: ”Un lucru mi se pare important”

Mircea Badea a reacționat în stilul caracteristic, după ce Clotilde Armand a fost acuzată de conflict de interese, ironizând inclusiv USR-ul.
08.11.2022 | 07:08
Mircea Badea a reactionat dupa ce Clotilde Armand a fost acuzata de conflict de interese Un lucru mi se pare important
Clotilde Armand, ironizată de Mircea Badea.
ADVERTISEMENT

Realizatorul de emisiuni de la Antena 3 nu a rămas indiferent după ce Agenția Națională de Integritate a stabilit că primarul Sectorului 1 s-a aflat în conflict de interese și incompatibilitate, fiind totodată sesizat Parchetul General în legătură cu ”săvârșirea infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane”.

Mircea Badea, reacție în cazul Clotilde Armand

Mircea Badea crede că Clotilde Armand ar trebui tratată la fel cum au fost tratați și alți politicieni PSD, pentru a vedea cum e să te afli în postura de persoană anchetată, chiar dacă ești nevinovată.

ADVERTISEMENT

”Chiar aveam poftă! Deci, într-adevăr, este șocant să aflu că Agenția Națională de Integritate mai există. Credeam că s-a sfârșit, iată că există, adică e wow! Pe lângă șocul inițial, nu am stat să intru în toate detaliile, adică ce a făcut Clotilde Armand. O fi legal, nu o fi legal, nu știu.

Ceea ce mi se pare mie important: este foarte bine, totuși, ca doamna Clotilde Armand – ca și alții din zona asta care cereau, de-a lungul timpului, cătușe, pârnăi și stat de drept – să beneficieze de experiența all-inclusive, cu de toate, pardon. Deci, experiență cu de toate din partea structurilor așa zisului stat așa zis de drept din România”, a transmis Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea i-a ironizat pe cei din USR, în frunte cu Clotilde Armand, și crede că poate din această experiență primarul va învăța ceva.

”De multe ori, dânșii invocau statul de drept cu multe lozinci, fără să-l cunoască deloc, dar chiar deloc, acum au ocazia să-și îmbogățească cunoștințele, ceea ce întotdeauna e un lucru bun”, a concluzionat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT

Primarul Sectorului 1 a reacționat ironic la câteva minute după ce ANI a anunțat că există probleme legale în modul în care Clotilde Armand și-a desfășurat activitatea, conform DC News.

”Gata! M-au prins… Glumesc. Nu aveau ce. Am citit astăzi comunicatul ANI, pot să vă spun că am respectat legea în cazul proiectului „Îmbunătățirea capacității administrative locale privind dezvoltarea, implementarea și promovarea măsurilor anticorupție‟.

ADVERTISEMENT

Avem o confirmare de la oficialii de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene care ne transmit că suntem eligibili. Înainte de a se face numirile în cadrul proiectului, a existat o verificare și autoritățile competente care ne-au transmis că totul este corect. Știți, nu facem nimic de capul nostru”, a scris, printre altele, Armand.

ADVERTISEMENT